Nike Hypervenom er endelig landet, og rigtig mange modtager i disse dage deres nye støvler og får fornøjelsen af at pakke den splinternye støvle op for første gang. I den forbindelse har vi sat gang i en konkurrence, hvor du ved at vise os dine nye støvler kan vinde en lækker Hypervenom T-shirt. Hvordan det? Læs mere her.

Efter lanceringen af Hypervenom i Rio de Janerio har fodboldspillere verden over ventet i spænding på den nye støvle - og nu er den endelig landet.

Her i Unisport HQ summer stemningen af spænding over at prøve den nye støvle, og i den forbindelse vil vi gerne dele vores begejstring med jer. Det gør vi i form af en konkurrence, hvor du kan vinde en lækker Hypervenom T-Shirt fra den nye kollektion.

Kunne du også godt tænke dig at blive en del af A New Breed of Attack? Så bestil din nye Nike Hypervenom lige her for hurtig levering - kun 1.499,- kr.

Alt du skal gøre er at følge @unisport på Instagram, og herefter tage et billede af dine nye Hypervenoms. Det skal du uploade på Instagram og tagge det med #unisportXhypervenom og @unisport - så er du med i konkurrencen, som vi trækker en vinder af fredag d. 26. juli 2013 kl. 15.00.

Så snup telefonen, skyd et billede til Instagram af dine nye Hypervenom-støvler og tag det med #unisportXhypervenom og @unisport - så er du med i konkurrencen. Vi glæder os til at se dine støvler - held og lykke!