Nu er det officielt: Den brasilianske stjerne Neymar JR. skal bære nummer 11 på ryggen i Barcelona, og du kan lige her se, hvordan det kommer til at tage sig ud med det officielle tryk på hjemmebanetrøjen.

Et af sommerens varmeste emner har uden tvivl været den brasilianske stjernespiller Neymar JR., som Barcelona har sikret sig til den kommende sæson. I Confederations Cup fik vi set lige præcis, hvorfor Barcelona har haft den store pengepung fremme og sikret sig den eftertragtede underskrift. Brasilianerens egenskaber med en bold er utvivlsomt fremragende, og derfor er der nok mange Barcelona-fans, der har gnedet sig i hænderne ved tanken om, at han i fremtiden skal spille i Barcelona.

Og de selv samme Barcelona-fans har siden købet kunne spekulere på, hvilket nummer Neymar skal bære på den nye Barcelona-trøje, og der er blevet gættet frem og tilbage, men nu er det blevet officielt, at han i den kommende sæson kommer til at bære nummer 11, som tidligere har tilhørt Thiago Alacantra, der har skiftet det catalanske ud med Bayern München.

Skal du have Neymar JR. på den nye Barcelona-trøje? Du kan allerede nu sikre dig dig din egen Barcelona-trøje med Neymar lige her - priser fra 599 kr.

Vi har naturligvis været lynhurtige og skyndt os at få trykt den helt nye Barcelona-trøje med Neymar på ryggen, så du kan se, hvordan trykket tager sig ud på den helt nye trøje, og hvis vi selv skal bedømme, så står 11-tallet med Neymar JR. knivskarpt på den elegante Barcelona-trøje.

Med Neymar JR. på ryggen på den i forvejen elegante Barcelona-trøje, så er man rigtig godt klædt på til den kommende sæson, hvis man er fan af Barcelona, og gerne ser, at klubben genvinder mesterskabet nok engang og bygger videre på den enorme succes, som den spanske klub har haft i de seneste år både på hjemmebane og i Champions League.

Skal du have Neymar JR. på den nye Barcelona-trøje? Du kan allerede nu sikre dig dig din egen Barcelona-trøje med Neymar lige her - priser fra 599 kr.

Barcelona-trøjen er selvfølgelig lavet i Nikes lækre DriFit materiale, der giver maksimal åndbarhed og som samtidig leder sved og fugt væk fra kroppen, så man holder kroppens temperatur stabil og undgår at overophede, selv når man arbejder allerhårdest. Og også når man laver de genialiteter, som vi har set Neymar JR. gøre det så tit.

Barcelona-trøjen med nummer 11 og Neymar JR. på ryggen bliver uden tvivl en af sommerens mest populære med tanke på den elegante brasilianers fantastiske fodboldspil. Skal du have Neymar JR. på ryggen? Og hvordan tror du, at det kommer til at gå Neymar JR. i Barcelona i den kommende sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.