ACE 16+ Ultraboost | Endnu en gang tilbage!

09.10.2018

Skrevet af Zlatko

Tilbage i 2015 blev den første snøreløse addias-støvle lanceret, ACE 16+ var født! Siden da har vi fået tonsvis af nye farver og opdateringer på siloen, men noget vi aldrig glemmer er sneakeren, ACE 16+ Ultraboost, som er tilbage endnu en gang.

ACE 16+ Ultraboost

Tilbage i de gode gamle dage, ja jeg ved godt at 2-års tid ikke er særligt meget, havde adidas altid lidt ekstra med til lanceringerne af nye colourways. Når ACE 16+ lanceringen fandt sted, betød det, at vi fik en ny og højt eftertragtet Ultraboost-sneaker. Hypen for sneakeren er aldrig rigtigt sluppet op, selvom adidas skiftede ACE 16+ ud med ACE 17+, og fokusset på sneakeren blev i stedet sat på Nemeziz Ultraboost. Nu har du chancen for at få fingrene i en af de limiteret ACE 16+ Ultraboost.

adidas ACE 16+ er næsten den samme som ACE 16+ fodboldstøvlerne. Den kom med den tidligere innovative og moderne mid-cut-sok, havde en Primeknit-overdel og Boost-teknologien. Sneakeren var en ægte innovatør, og var et synonym for fusionen mellem to verdener: fodbold og mode. Denne kombination åbnede dørene op for fodboldfanatikerne, der altid ville rocke fodbold-looket 24/7, hver dag, alle dage.

ACE 16+ Ultraboost-design

Limited Edition ACE 16+ Ultraboost indeholder også Predator-mindsettet, da sneakeren tager inspiration fra et af de mest ikoniske og modigste rovdyr i verden: leoparden.

Som noget nyt vil dette være første gang adidas har indarbejdet et leopard-tankegang i deres Primeknit. Derudover får du ikke bare 1 ny sneaker, men hele 3 nye adidas-sneakers. Du får en lavet i en fuld sort overdel med beige detaljer på hælen, og en i omvendte farver, hvilket tager inspiration fra leopardens pels. Den sidste er nok den vildeste, som jeg længe har set, og den får dig helt klar i fuld leopard-mode fra første skridt, som du tager i dem. adidas har givet sneakeren den samme mønster som leopardens pels, og udover dette har adidas også lavet hælen i guld for at sætte prikken over i'et.

Limited Edition sneakerne er tilgængelige hos Unisport fra i dag. Men du skal være rigtigt hurtigt for at få et par

Du finde alle vores Ultraboost-sneakers her.