Indendørsæsonen er startet | Køb alt dit indendørs fodbold-udstyr hos Unisport

02.10.2018

Skrevet af Zlatko

Selvom mange hold stadig spiller udenfor, så begynder nogle spillere allerede at gøre sig klar til indendørs fodboldsæsonen nu. Bare rolig! Du kan læse mere om indendørs fodboldsæsonen her og finde alle de populære produkter, som du skal bruge.

Indendørs fodboldsæsonen

I vintermånederne er der to typer af fodboldspillere. Den ene holder en pause fra fodbold og nyder deres fridage, indtil træningen starter igen. Hvorimod den anden type spiller fodbold året rundt og starter deres indendørs fodboldsæson, så snart udendørssæsonen slutter. Er du typen, som elsker Indendørs fodbold, så skal du helt klar have dit indendørs fodbold-udstyr på plads, så du er klar til træningen og kampe. Du spørger nu måske, hvad så med futsal? Mange vil nok argumentere for, at det er det samme som indendørs fodbold, men vi har også en masse futsal-udstyr, så futsal-spilleren får, det han skal bruge.

Indendørs- og futsalsko

Det er vigtigt at få de helt rigtige sko til indendørs fodbold og futsal, og derfor skal du bruge et par minutter på at læse følgende blog. Du siger måske at indendørssko kan bruges til begge typer af indendørs fodbold, og dette vil fungere som en korttids løsning. Men hvis du ønsker at bruge en del tid på futsal eller gerne vil tage det mere seriøst, så skal du investere dine penge i et par ordentlige futsalsko.

De ligner måske hinanden ved første øjekast, men der er nogle forskelle. Indendørssko er lavet med en flad gummisål, og oftest lavet i en indendørs version af udendørs fodboldstøvler. Dette betyder, at du får nogle af de samme teknologier i overdelen, mens sålen er udskiftet med en gummisål, så du ikke glider rundt på de glatte indendørsbaner

Futsalsko er designet til hurtigere spil, grundet de hurtigere bevægelser og tricks, og skoene er lavet i et lettere design. Sålen er også lavet af gummi bare med en lavere profil end indendørssko, hvilket hjælper dig med en bedre bevægelighed på banen. Derudover er futsalsko oftest også hårdere ved snuden, da man laver hurtige afslutninger og bruger tåen ofte, og den hårde snude vil hjælpe dit spark. Hvis du leder efter futsalsko, så anbefaler vi, at du kigger på specialisterne fra Joma eller Mizuno.

Fortsætter nedenfor.

Indendørs fodbolde

Der er ingen fodbold uden en bold, og det er derfor vigtigt, at du køber den helt rette fodbold, som er optimeret til indendørs fodbold og futsal. Indendørs fodbold og futsal er kendte for at være hurtige spil på små områder, og den mindste fejl kan koste dig kampen. Hvis du gerne vil undgå disse fejl, så skal du helt klart købe dig selv en specialiseret fodbold, som har et dæmpet spring og tungere vægt. Dette vil hjælpe dig med at kontrollere bolden endnu bedre, så du kan dominere kampene.

T-shirts og shorts

Du tænker måske at alle slags T-shirts og shorts kan bruges, når man spiller indendørs fodbold eller futsal. Men det skal du genoverveje! Indendørs fodbold og futsal er som nævnt tidligere hurtige spil, så du kommer til at blive varm og svede endnu mere end, hvis du spillede fodbold udenfor. Du burde købe dig selv en god og åndbar T-shirt, som holder dig afkølet, imens den også er svedabsorberende. Derudover så skal du også have et par gode shorts, som ikke giver dig nogle restriktioner på banen. De helt rette shorts hjælper dig med at opnå mere fleksibilitet og bevægelighed, så du kan bevæge dig hurtigere og lave skarpe vendinger.

Grip-sokker giver dig det bedste mulige greb

Greb er det nok det vigtigste i indendørs fodbold og futsal. Hvis du gerne vil have det bedst mulige greb, eller bare være sikker på, at du ikke glider rundt i dine sko, så skal du helt klart have et par Grip-sokker. Vi har grip-sokker fra forskellige mærker og i forskellige farver, så det passer til dit holds kamptøj. Køb dig selv et par grip-sokker, og undgå at blive ydmyget i de vigtigste kampe.

Forhåbentlig fik du en masse inspiration til, hvordan du kan få startet din indendørs fodboldsæson, som allerede starter nu! Kig igennem vores udvalg af indendørs fodbold-produkter og find de allervigtigste produkter til en god indendørs fodboldsæson.

Du kan se hele vores udvalg af indendørs fodbold-produkter her!