Ny Juventus Udebanetrøje | Klassisk design lavet til stadion og gaden

21.08.2018

Skrevet af Zlatko

Fodbold begynder så småt at blive en mode erklæring, og dette er noget som adidas har taget i overvejelserne, når de skulle lave den nye Juventus Udebanetrøje. Helt ærligt, hvem håber ikke på, at man kan løbe rundt i fodboldtrøjer dagen lang alle ugens dage?

Juventus Udebanetrøje design

Pastelfarver ser ud til at være det nye, og den nye Juventus 2018/19 Udebanetrøje er lavet med et sand-design, der også kombinerer flere unikke detaljer, hvilket gør trøjen perfekt til kampe og gaden.

Den nye pastelfarvet trøje er designet til maksimere trøjens brugbarhed og stil. Juventus Udebanetrøjen handler om komfort, som er forhøjet igennem en bearbejdet og forbedret performance silhuet. Derudover, så har adidas tilføjet en knap, hvilket tager os tilbage til de klassiske dage i europæisk fodbold, hvor trøjer havde knapper ved kraven.

Den nye Juventus 2018/19 Udebanetrøje har også rullet ærmer, hvilket har klubbens ikoniske Bianconeri- design – de sorte og hvide striber. Dette er lavet i et diskret design, som understreger klubbens historie og deres kælenavn. Et navn de er blevet kaldt igennem de sidste mange år. Klubbens- og sponsor-logoerne er lavet i sort, imens de tre stjerner er det eneste som bryder det flotte design.

Køb den nye Juventus Udebanetrøje hos Unisport fra i dag, og bliv klar til at støtte Pjanic, Cuadrado, Dybala og resten af Bianconeri-holdet!

Se alle de seneste Juventus-trøjer her!