PSG 2018/19 Udebanetrøje | En hyldest til byen den repræsenterer

26.07.2018

Skrevet af Zlatko

Paris Saint-Germain er kendt som et fransk-powerhouse, og med deres fantastiske hold, som inkluderer spillere som Cavani, Neymar Jr. og den nykårede verdensmester Mbappé. Nike har lavet en ny udebanetrøje, der ikke kun hylder PSG, men også hele byen Paris.

PSGs trofæer

År efter år kommer PSG tættere på rekorden for flest vundne Ligue 1-titler. De har netop vundet deres 7. titel i 2017/18-sæsonen, og Nike har lavet en udebanetrøje, der hylder denne præstation. Dog hylder trøjen også Paris, der uge efter uge støtter holdet i jagten på sejren. Den nye 2018/19 Udebanetrøje gør PSG klar til en ny sæson, hvor endnu et trofæ står og venter på at blive vundet.

PSGs udebanetrøje design

PSG-trøjerne er igennem de seneste par år blevet et streetwear-produkt, og mange husker nok deres 3. Trøje fra 2016/17 som var ren klasse! Den nye 2018/19 Udebanetrøje er ikke en undtagelse, og Nike har givet trøjen en såkaldt ’light stone’-farve, der refererer til de mange kendte monumenter som gemmer sig rundt i Paris. Dog har Nike tankerne på en specifik bue, der efterhånden er blevet et mødested for alle parisere. Nu når vi snakker om mødesteder, så er dette også noget som ligger sig tæt op af PSG, da mange mennesker nu om dage tager ind og ser deres kampe.

PSG 2018/19 Udebanetrøje er lavet i en kombination af grå og beige, med et gyldent touch på det ikoniske PSG- og Nike-logo. Derudover, har Nike tilføjet Fleur-de-lis symbolet bag på nakken, som skal få folk til at huske tilbage på den galliske stolthed og passion. De har også tilføjet en detalje indvendig i trøjen, der hylder den kendte Arc de Triomphe.

Den nye PSG 2018/19 Udebanetrøje er et synonym på Paris, og den ånder passionen, livsstilen og kærligheden, som byen har dens historie og deres verdenskendte fodboldhold.

Køb din PSG Udebanetrøje her hos Unisport. Tilgængelig fra i dag!