Ny Manchester City Udebanetrøje | Fejrer historisk øjeblik

24.07.2018

Skrevet af Zlatko

Manchester City er kendt for at være en af de bedste klubber i Europa, og de har bevist dette ved at vinde Premier League flere gange i de sidste par år, samt nå langt i Champions League-turneringen. Udebanetrøjen fokuserer på historien, der bragte Manchester City tættere på Premier League.

Manchester City Udebanetrøje-historie

Den nye Manchester City 2018/19 Udebanetrøje går tilbage i historien og fejrer en vigtig dag i Citys historie. Mange husker kampen mod Gillingham i 1999 som værende en af de vigtigste i klubbens historie. Manchester City var bagud 2-0 i playoff finalen, hvor vinderen rykkede op til den daværende First Division, nu kendt som The Championship. City formåede at score 2 dramatiske mål i overtiden, hvilket sendte kampen i forlænget spilletid. Manchester City vandt kampen i straffesparkskonkurrence, og kom et skridt tættere på Premier League.

Manchester City Udebanetrøjes design.

Den nye 2018/19 Udebanetrøje fejrer den historiske dag ved at hylde deres 1998/99 Udebanetrøje, som de havde på i oprykningskampen. Trøjen her var lavet med neon og mørkeblå striber, hvilket også repræsenteret på den nye Udebanetrøje. Trøjen er lavet i en mørkeblå farve og med nålestriber lavet i neon og lyseblå farver. Derudover, har Nike tilføjet en neon og en lyseblå stribe i nakken samt teksten ’City’. Manchester City Udebanetrøjen vil blive kombineret med mørkeblå shorts og neon farve strømper, hvilket giver 2018/19 Udebanetrøjen et komplet look, der hylder trøjen fra 1999.

Køb den nye Manchester City Udebanetrøje 2018/19 hos Unisport. Tilgængelig fra i dag!