Ny Chelsea 2018/19 Udebanetrøje | Går tilbage i historien

20.07.2018

Skrevet af Zlatko

Når man siger Chelsea, tænker man automatisk på den blå farve, Stamford Bridge og John Terry. Men den nye 2018/19 Udebanetrøje går tilbage i deres historie, hvor den gule farve dominerede banen.

Det er ikke unormalt for Chelsea at have en gul Udebanetrøje, som var Chelseas dominerende farve for udebanetrøjer i 1960’erne. Det var næsten en norm at deres udebanetrøje skulle være gule, og i år er ikke en undtagelse. Den nye 2018/19 Udebanetrøje hylder Vestlondon-klubbens historie med dens design. Lad os se, hvad Nike har at byde på med deres første gule Chelsea Udebanetrøje.

Den nye 2018/19 Udebanetrøje er lavet i en gul farve med nålestriber, der løber på tværs af brystet. Derudover, så giver det flotte Vaporknit-mønster et flot design på skuldrende, som hænger meget godt sammen med nålestriberne. Udebanetrøjen er også lavet med en blå hals, samt blå og hvide striber der løber ned bag i nakken, hvilket får os til at tænke på deres Hjemmebanetrøje og ikoniske Chelsea-logo. Inde i kraven er det kendte citat ‘Blue is the Colour’, samt det år Chelsea blev grundtlagt ’1905’ placeret.

Chelseas Udebanetrøje bliver kombineret med gule shorts og blå sokker, så Nike kommer ikke til at give slip på den legendariske Chelsea-blå farve. Nu når vi snakker om legendariske ting, så er den gule Chelsea Udebanetrøje også blevet båret af Chelseas-legender så som Peter Osgood, også kendt som ’The King’ og Charlie Cooke, der begge var med på FA Cup-vinderholdet i 1970. Derudover, bar spillere som Pat Nevin og Kerry Dixon trøjen i 80’erne, og mere velkendte navne som Gianfranco Zola og Dennis Wise havde den på 90’erne.

Skal du også have din legendariske gule Chelsea Udebanetrøje? Du kan allerede bestille den hos Unisport i dag.