TOP 10 FLOTTELSE TRØJER TIL VM 2018

13.06.2018

Skrevet af Frederik

Det er endelige tid til VM! Den næste måneds tid kommer I til at se en masse fede fodboldtrøjer på de russiske baner. Vi er gået gennem alle landenes trøjer, og efter stor debat kan vi nu præsentere vores top 10 over årets flottelse VM-trøjer. Værsgo!

Lad os starte med at sige, at det ikke har været nemt. 64 trøjer i alt, og vi må kun vælge 10. Det virker som en umulig opgave, men alligevel har vi givet det et skud, og nu er vi faktisk rimelig tilfredse med vores top 10 over årets fedeste VM-trøjer.

Før vi viser dig listen, må vi hellere lige gøre vores kriterier for listen klare. For at undgå to trøjer fra samme land på vores liste har vi besluttet, at et land kun kan fremgå en enkelt gang på vores top 10. Det betyder, at vi fx ikke kan have to Tyskland-trøjer eller to trøjer fra Frankrig på listen, selv hvis vi synes, at de hører til på den her top 10.

Og lad os da så lige runde vores boblere her til sidst: Danmarks hjemmebanetrøje var tæt på listen med dens simple design, mens Argentinas udebanetrøje ikke klarede det i top 10, fordi en anden trøje på listen indeholder samme design-skabelon som Argentina-trøjen. Sydkoreas udebanetrøje, Japans hjemmebanetrøje og begge Island-trøjer kæmpede også om en plads på listen, men måtte alle se sig slået af de 10 endelige trøjer, vi valgte.

Swipe i galleriet nedenfor, og tjek vores Top 10 VM 2018 Trøjer.