Professionele fodboldstøvle entusiaster: Paul Pogba

23.10.2015

Skrevet af Mathias

Når du spiller fodbold på allerhøjeste plan, så får du muligheden for en støvlekontrakt, hvor mærkerne uden tvivl vil betale en anseelig sum penge for du spiller i deres støvler. Der er dog nogle spillere, som simpelthen elsker støvler for meget og derfor vælger at holde deres muligheder åbne. Paul Pogba er en af de stjerner og her er en lille tribute til alle de fantastiske støvler han har brugt i sin karriere indtil videre. Sensationelle fodboldstøvler forude!

Paul Pogba er kun 22 år gammel, men har allerede en kollektion af fodboldstøvler på højde med enhvers. Han har været fuldstændig ligeglad med hvilket brand han brugte, hvis han så noget han synes om, så røg de på fødderne. Her på det sidste har han vist sig at være rigtig glad for Nike Magista Obra og har garanteret fået lidt special treatment fra Nike, men jeg tror endnu ikke der er nogen officiel kontrakt på plads. Han er hele tiden klar med nye NikeID støvler og har ofte specielle par klar til store begivenheder, som for eksempel her i midtugen, hvor han havde et nyt par sølvfarvede Obra til Champions League.

Min personlige favorit fra hans støvlesamling er stadig den dag han mødte op til en Serie A kamp for Juventus i et par adidas Predator Accelerator remakes. Der var godt med hype den dag på kontoret husker jeg og der fik Pogba virkelig famslået sin plads blandt fodboldstøvle entusiast eliten.

Det der gør det hele federe er han har været sådan her hele sin karriere. Selv da han spillede for Manchester United havde han gang i custom støvlerne, som de her guldfarvede adidas Predator adiPOWER. De havde ærlig talt været en intet mindre end legendarisk farvevariant, hvis de altså var blevet officielt lanceret.

Yep, Paul Pogba spiller i lige hvad der passer ham og det er vi glade for, fordi det er altid fedt at se andre der deler vores passion for fodboldstøvler. Han er heller ikke den eneste professionelle fodboldspiller, som er støvleentusiast og vi kommer til at se nærmere på nogle af de andre i verdens valg senere. Hvilken er din yndlings Pogba custom støvle og tror du han har en fremtid som designer efter hans karriere slutter?