Top 5 VM-frisurer | Genialt eller dumt?

07.06.2018

Skrevet af Zlatko

VM giver så meget, når det bliver afholdt, og vi har tidligere været igennem VM-boldens historie og en Top 5 over røde kort. Men noget som altid er underholdende at følge med i, er spillernes frisurer. Derfor har vi lavet denne Top 5 over de bedste VM-frisurer, men er det genialt eller bare dumt?

5 – Rumæniens VM-hold

Efter deres sejr over England i gruppespillet, gik Rumænien fuldt blond-mode i resten af turneringen. Nogle af de bedste spillere fra 90’erne, så som Hagi, Lacatus, Petrescu og resten af det rumænske hold fejrede deres avancement ved at afblege deres hår. Årsagen til dette var, at det skulle give holdet held resten af turneringen, men det holdt ikke ret længe, da de allerede røg ud til Kroatien i ottendedelsfinalen. Det eneste jeg kan tænke på, når jeg ser disse billeder er “Will The Real Slim Shady please stand up”.

4 - Roberto Baggio

Jeg prøver stadig at finde frem til, hvilken stil Baggio kørte i 1994. Var det en Mullet, hestehale, rottehale eller fletninger? Det er svært at sige, men Baggio kørte med stilen og på et tidspunkt tilføjede han også perler til sit look, go eller no go? Men Il Divin Codino, du læste rigtigt, han fik kælenavnet ‘Den guddommelige hestehale’, var en klassespiller, som bare vidste hvor målet stod. Dog er han nok mest kendt for at brænde straffesparket i VM-finalen med Brasilien.

3 - Carlos Valderrama

Den eneste måde man vidste, at han ikke spillede, var hvis man ikke kunne se den gyldne afro på banen. El Pibe har muligvis den mest kendte afro i fodboldhistorien. Dette var noget, som gjorde ham til en velkendt spiller i Europa, selvom han brugte det meste af sin tid i Syd- og Nordamerika. Den gyldne afro matcher Valderramas flamboyante spillestil, hvilket også sikrede ham 111 kampe for the Colombianske landshold. En sand fodboldlegende.

2 - Ronaldo

Vi kan ikke ignorere en af de allerbedste gennem tiden. Efter Brasiliens sejr i kvartfinalen over England fejrede Ronaldo dette med en tur hos frisøren, hvilket endte med at blive et af VM’s mest kendte frisure. Der var tale om, at Ronaldo valgte at gøre dette for at fjerne fokus fra hans dårlige form og kærlighed for fast food. Jeg kan ikke sige om fokusset blev fjernet fra ham, men i det mindste snakkede de om noget andet. Med en kombination af halvskaldet og en trekant sikrede Ronaldo VM-trofæet for Brasilien, da han scorede to mål i finalen mod Tyskland.

1 - Taribo West

Vi har set mange spillere lave nogle vilde frisurer eller afblege deres hård, som de opgav efter kort tid. Men Taribo West må næsten være mere kendt for sin frisure end hans kampe på banen. Han kørte endda denne stil igennem 15 år både på klub og landsholdplan. Den grønne antenne-look giver ham førstepladsen på vores Top 5 liste. Jeg har ikke rigtigt meget mere at sige om dette, da billederne taler for sig selv! Jeg kan hellere ikke helt sige om jeg vild med det eller bare er tom for ord, nu når jeg ser det 20 år senere.

Dette var vores Top 5 VM-frisurer. Vi kan ikke vente med, at se hvad 2018-slutrunden har at byde på af frisurer og overraskelser. Vores bedste bud er at Neymar Jr. laver noget vildt, men har du et bedre bud på en anden spiller?