Pro Player Edition Landsholdtrøje | Få en unik bog med i købet!

06.06.2018

Skrevet af Zlatko

Nu har du muligheden for at få fortællingen om landsholdstrøjerne gratis med i dit køb, når du køber den nye Pro Player Edition Landsholdstrøje. Læs med for at se, hvad du skal gøre for at få fingrene i bogen. Bogen sendes med så længe lager haves.

Vi kommer tættere og tættere på VM, og her hos Unisport vil vi gerne fejre det endnu mere. Det gør vi ved at give dig en gratis ’Humlebien & Landsholdstrøjen’ bog, så længe lager haves, som er en fortælling omkring landsholdstrøjen gennem tiden. Bogen er perfekt, hvis du er Landsholdets største fan, eller bare gerne vil lære mere omkring trøjens historie.

Bogen tager dig en tur igennem historiebøgerne, hvor forfatterne Morten Garberg og Jesper Herholt fortæller om landsholdstrøjerne gennem tiden. Find ud af, hvordan alt fra bolsjestriber til livgarden har spillet en rolle i den danske landsholdstrøje.

Pro Player Edition-trøjen er den trøje, som spillerne bruger til VM i Rusland. Læs mere om trøjens høje kvalitet her.

Det eneste, du skal gøre for at få fat i denne bog gratis, er at vælge den størrelse, du bruger i Pro Player Edition-trøjen, og lave en bestilling på den. Derefter vil bogen automatisk blive tilføjet til kurven, og vi pakker den sammen med din trøje.

Kom allerede i gang med at bestille din Pro Player-trøje og bogen lige her hos Unisport.