Derfor skal du købe Danmarks VM-trøje i Pro Player Edition

23.05.2018

Skrevet af Frederik

Vil du gerne have en Danmark-trøje til VM, så du kan støtte Landsholdet i Rusland? Hos Unisport kan du eksklusivt købe Danmarks VM-trøjer i Pro Player Edition, som er lige præcis de trøje, spillerne bærer til VM. Læs med her for mere info.

Sætter du pris på højeste kvalitet? Og vil du samtidig gerne have en Danmark-trøje, så du kan heppe på Landsholdet til VM i Rusland? Så skal du måske lige læse med her om Danmarks VM-trøjer i Pro Player Edition - den trøje spillerne har på, og som vi sælger eksklusivt her hos Unisport.

Udover at være den trøje som spillerne bruger, får du med Danmarks VM-trøje Pro Player Edition overordnet set et let, åndbart og hurtigttørrende materiale, et professionelt tight fit og maksimal komfort. Helt generelt er Pro Player Edition lavet i et vævet materialet, som sidder strammere for at give spillere et bedre fit og performance, og desuden er hummel-logoet desuden trykt på for at gøre Pro Player Edition lettere og mere agil end den "normale" Danmark-trøje, som du i øvrigt selvfølgelig også kan købe på Unisport.dk.

Skal du have fingrene i Danmarks VM-trøje i Pro Player Edition, som du kan købe eksklusivt hos Unisport? Vælg mellem alle Danmarks trøjer lige her.