Gratis UniID på dine nye fodboldstøvler!

22.10.2015

Skrevet af Mathias

Se vores mest populære fodboldstøvler her!

Nu har du chancen for at personalisere dine nye fodboldstøvler helt gratis, fordi ved køb af fodboldstøvler som koster mere end 999 kroner tilbyder vi gratis UniID. Tag fordel af denne unikke mulighed og giv dine støvler et personligt touch med enten navn eller flag. Måske endda begge to?

Vi har for nyligt lanceret et nyt website og det går strygende! Det fejrer vi derfor med gratis UniID på dine nye fodboldstøvler. Tilbuddet gælder på alle fodboldstøvler over 999 kroner og du kan sætte navn, flag, eller begge dele på helt uden det koster ekstra.

Der bliver stadig spillet godt med fodbold og de store mærker har stadig god gang i lanceringerne af nye fodboldstøvler. For eksempel er Nikes Metal Flash Pack landet og det er den model du ser alle de store stjerner bruge på banen lige nu. Det samme gælder adidas og deres nye Primeknit støvler.

Vi skal heller ikke glemme PUMA, som virkelig har haft fart på lanceringerne på det sidste. Tyskerne har skabt den hidtil letteste masseproduceret støvle nogensinde, som er kommet i hele 2 nye farvevariant, som begge bestemt er værd at kigge på. Skal du pimpe dine støvler med lidt gratis UniID?

Vi gør venligst opmærksom på at såfremt du tilvælger tryk; personligt navn og/eller nummer eller andet, så bortfalder din fortrydelsesret - da vi betragter produktet som personaliseret.