adidas Energy Mode | Tid til at blive ladet op til VM!

25.05.2018

Skrevet af Zlatko

Når VM starter, skabes der altid en masse opmærksomhed fra alle mulige steder i verden. Den meste sete sportsbegivenhed bliver midtpunktet i en hel måned. Opmærksomheden skaber en masse energi, som spillerne tager til sig, så de kan gå den ekstra mil og skabe de altafgørende chancer, som vinder VM-trofæet for landet!

Den nye adidas Energy Mode er adidas’ VM-kollektion, og farverne handler om energien der skabes under et VM. Fodboldstøvlerne er alle lavet i farverige og stærke farver der repræsenterer energien. Hver støvle har fået sin egen unik Energy farve, og adidas giver os også en helt nye snøreløs X 18+ og en opdateret Nemeziz 18+.

Lad os hurtigt gå igennem de vigtige punkter omkring den nye blå adidas X 18+. Det vigtigste er helt klart, at den er blevet snøreløs, hvilket gør den til den første X snøreløse fodboldstøvle. adidas har brugt deres Drillium filosofi, hvilket går ud på at skære ned på alt unødvendige materialer uden, at det går på kompromis med støvlens ydeevne. Støvlen handler om at gøre de hurtigste spillere endnu hurtigere, og giver dem muligheden for at frigøre deres fart på en helt ny måde!

Vil du gerne læse mere omkring den nye X 18+? Så kan du gøre det lige her!

Fortsættes nedenfor.

Men den nye X 18+ var ikke den eneste nye fodboldstøvle fra adidas. Nemeziz er også blevet opdateret, så vi får en splinterny Nemeziz 18+. Fokusset ligger stadig på at ‘unlocke agility’, dog med en helt ny midcut collar! Den asymmetriske collar giver spillerne den bedst mulige frihed og en optimal støtte. Den nye Nemeziz 18+ handler om at forfine Nemeziz DNA’et ved, at forøge lockdown-oplevelsen igennem den nye collar. Man får stadig den velkendte 360 Agility Bandage teknologi, som er inspireret af medicin tape, der hjælper med den bedst mulige adræthed. Derudover, så er der også Agility Weave på forfoden, en 3D konstrureret tynd og blød tekstil, der giver en forbedret touch!

Fortsættes nedenfor.

Og nu tænker du måske "Hvad med Messi? Spiller han også med det nye midcut og laceless design på sine Nemeziz Messi?". Vi har tidligere set Messi løbe rundtmed snørebånd i sine Nemeziz, og det var fordi, han ikke var vildt nede med laceless-konceptet. Derfor har adidas nu valgt at droppe Nemeziz Messi 18+ og i stedet holde sig til 18.1 som topstøvle i Messi-siloen. Forskellen på 18+ og 18.1 er 360 Agility bandagen, som blot bliver til en Agility Bandage, og samtidig får man altså et snøret Agility Fit på 18.1'eren.

Predator 18+ og Copa 18.1 er stadig de samme støvler, som vi kender dem, bare med nye og energiske farver. Vi kan ikke vente med at se Alli, Pogba og Özil løbe rundt i de nye Predators til sommer i Rusland, mens de kæmper om VM-trofæet. Nu må det gerne snart blive tid til VM!

Få fingerne i en af de nye adidas fodboldstøvler lige her