Ny støvle til adidas' hurtigste spillere | Mød X 18+

24.05.2018

Skrevet af Frederik

adidas har i dag lanceret den helt nye Energy Mode X 18+ - en støvle, der er designet til at slippe spillets farligste spillere fri. Støvlen er en del af adidas' VM-kollektion og har fået inspiration fra tidligere adidas-modeller.

Efter et succesfuldt år med den fede adidas X 17+ er adidas klar med en opdatering. Derfor hedder deres speedstøvle ikke længere X 17+, men X 18+. Og det er bestemt ikke kun navnet, der er nyt. adidas har tilføjet en række nye teknologier til den ultrapopulære støvle, der skal bruges af store spillere som Mohamed Salah og Gabriel Jesus.

VM er det ultimative i en spillers karriere. Udfordringen for os har været at lave en støvle, der har fokus på atleternes talent på den største scene. Med den nye Energy Mode 18+ har vi et let og minimalisktisk design, der fjerner afstanden mellem fod og bold - men som samtidigt giver sublim boldfølelse og støtte i høj fart til spillets mest eksplosive spillere. Vi udvikler os hele tiden og vi forventer, at støvlen kan åbne op for nyt potentiale hos spillere. Vi kan ikke vente med at se dem i aktion i Rusland," siger Sam Handy, adidas Vice President of Design.

Fortsættes nedenfor.

adidas X 18+ er fyldt med innovationer, der skal give stabilitet og støtte i høj fart. Den snøreløs overdel holder foden nede, hvilket er vigtigt, når man når sin tophastighed. Det mindsker også forstyrrelser mellem bold og fod. Den nye Claw Collar har en strækbart materiale, der holder foden på plads og giver stabilitet og støtte.

En opdateret Speedframe-sål består blandt andet af Drillium, en konstruktion, der giver ekstra fodfæste under acceleration. En 3D-formet hæl giver et tæt fit, der er designet til at holde din fod fast.

De innovative materialer giver komplet kontrol under høj fart. Det nye Skeletal Weawe består af et ultratyndt vævet net af 'speed yarns', der sørger for, at dit touch bliver så responsivt som muligt. Det nye Speedmesh giver en kontrolleret boldføling, der ikke forstyrrer din fods bevægelser.

Du kan forudbestille dit par af de spritnye adidas X 18+ lige her.