Parc des Princes' elektriske stemning inspirationen bag Paris Saint-Germains hjemmebanetrøje

11.05.2018

Skrevet af Frederik

Traditionerne bliver holdt ved lige med Paris Saint-Germains nye 2018/19-hjemmebanetrøje. De røde og blå farver er noget, klubbens fans vægter højt - og den nye trøje er en af de flotteste, vi har set!

Fans af PSG skaber en af de mest berømte stemninger på Parc Des Princes i Paris. På kampdage kan stemningen være nærmest elektrisk. Den høje larm har været inspirationen til den nye 2018/19-hjemmebanetrøje, hvor den ikoniske vertikale, røde stribe har fået samme design som lydbølger, der bliver kastet rundt!

"PSG-fans er nogle af de mest larmende i Europa og det er noget, vi gerne vil vise med den røde stribe. Det er en ny og frisk tilgang, men man kan stadig se, at det er en PSG-trøje", fortæller Pete Hoppins, Nike Football Apparel Senior Design Director.

Trøjen går op i traditioner. Den er designet, så både fans og spillere kan bære den med stolthed.

"Hver gang jeg går ind i omklædningsrummet og ser trøjen med mit navn på, så bliver jeg altid glad og stolt. Og jeg kan mærke stemningen og støtten fra vores fans, når vi går på banen. De presser os altid til det yderste", siger midtbanespilleren Marco Verratti.

Og ærligt talt, så er vi også ret vilde med trøjen. Det er en af årets bedste, og vi kan ikke vente med at se Mbappé og Neymar score mål på samlebånd i denne skønhed. Du kan snildt bruge PSG-trøjen både på og uden for banen!

Paris Saint-Germains Hjemmebanetrøje 2018/19 kan købes her fra lørdag den 12. maj.