Dortmund Hjemmebanetrøje 2018/19 | Byens rytme!

04.05.2018

Skrevet af Zlatko

De nye PUMA-trøjer handler om ærmerne, og den nye Dortmund Hjemmebanetrøje er ikke en undtagelse. Den er lavet i en klassisk gul farve, imens ærmerne er lavet i sort, med et gulligt skær i designet. Dortmund Hjemmebanetrøjen er holdt tæt til dens traditioner dog med et frisk pust!

Når man kigger på trøjen, så tænker man omgående på Dortmund, og hvad er der ikke at lide ved den nye Hjemmebanetrøje? Trøjen er stilren og lavet i en klassisk Dortmund farve, og som sædvanligt med sorte detaljer. I år fokuserer PUMA på ærmerne, og det er noget man nemt kan se på den nye Dortmund Hjemmebanetrøje.

De sorte detaljer på Dortmund 2018/19 Hjemmebanetrøjen er placeret på raglanærmerne. Ærmerne er lavet i sort, og med et forstyrrende gult design. Derudover, så er de sorte ærmer opdelt af en gul stribe, som giver dig den klassiske stribet Dortmund følelse. Det gullige design på ærmerne og striberne giver den nye Hjemmebanetrøje et frisk pust, hvilket gør dig helt klar til den nye Bundesliga sæson!

Men trøjen er mere end bare et nyt ærmedesign og den klassiske gule farve. Fronten på trøjen er lavet med en fremhævet linie, som viser et pulsslag. Linien er placeret på tværs af brystet, og det symboliserer ‘Den Gule Murs” passion og kærlighed til klubben. Dortmunds fans er kendt, som nogle af de mest passionerede fans, og Dortmund 2018/19 Hjemmebanetrøjen handler om at vise denne passion igennem detaljerne.

Derudover, så får klubben ikke kun kærlighed fra deres fans. Klubben er som en puls for hele Dortmund byen, ligegyldigt om det er kampdag eller ej. Den nye Hjemmebanetrøje hylder den specielle forbindelse, som klubben har med hele Dortmund byen. Pulsslaget går igennem alle og er som brændstof for dem. Dortmund er stedet hvor indbyggerne lever, arbejder og drømmer!

Sidste sæson fik Dortmund ikke nye shorts og sokker, og derfor vil de i år få et nyt fuldt sæt. Dortmund 2018/19 Hjemmebanetrøjen bliver komplementeret med de traditionelle sorte shorts, som har Dortmund og PUMA logoet placeret på hvert lår. Sokkerne er er gule med sorte striber, samt med tallene ‘19’ og ’09’ på hhv. højre og venstre sok, som indikerer det år Dortmund blev grundlagt.

Det kan måske være en af de bedre Dortmund trøjer som PUMA har lavet. Skal du have en ny Dortmund 2018/19 Hjemmebanetrøje, så kan du købe den i morgen her hos unisport.dk!