"This Means More" | New Balance præsenterer Liverpools 2018/19-hjemmebanetrøje

19.04.2018

Skrevet af Frederik

New Balance har i dag officielt løftet sløret for den nye Liverpool FC Hjemmebanetrøje 2018/19. Trøjen lancerer den nye LFC-kampagne, "This Means More", der indkapsler de følelser, som alle Liverpool-fans rundt om i verden deler for klubben, og den følelse, de får, når de trækker LFC-trøjen på. Nyd den!

Det er sikkert at sige, at tingene går rimelig godt i den røde del af Liverpool i øjeblikket. Klubben er nået til Champions League-semifinalen for første gang i 10 år, og denne gang har Klopp og Co. faktisk også en god chance for at kæmpe sig hele vejen til finalen i Kiev.

Med hjælp fra 2017s bedste indkøb, Mo Salah, og hans 30 Premier League-mål (indtil nu) har Liverpool overrasket alle - ikke kun i Champions League, men også i den bedste engelske række, hvor The Reds synes at have sikret sig i Champions League-fodbold til næste sæson.

Der er ingen grænser for, hvad Liverpool kan opnå, både i næste sæson og i dette års Champions League. Og i dag har New Balance officielt løftet sløret for den nye Liverpool FC Hjemmebanetrøje 2018/19 for at inspirere spillere og fans med kampagnen "This Means More". New Balance fortsætter med at bruge den mørkerøde farve - 'Rød peber' - til trøjen, og igen i år er resultatet smukt!

Fortsættes nedenfor.

Liverpool 2018/19-hjemmebanetrøje er produceret ved hjælp af den innovative NB DRY-teknologi. Trøjen holder fugten væk fra huden for at holde spillerne friske og tørre fra første til sidste fløjt. Desuden indeholder The Reds nye trøje en fed grafik på forsiden af trøjen, der afspejler Anfields arkitektur.

“The launch of our new kit is always really exciting. I really like that the colour has continued from last season, and the pattern gives it a really strong look. I am sure that the fans will really like and embrace it for next season,” siger Liverpool-kaptajnen Jordan Henderson.

Som nævnt fortsætter New Balance stilen med den populære mørkerøde farve efter succesen med 125-års-jubilæumstrøjen, og den nye hjemmebanetrøje indeholder desuden en sprød to-knaps polokrave som en ekstra lækker detalje. For at mindes Hillsboroughs tragiske begivenheder, sidder 96-emblemet, der er indkapslet af de evige flammer, flot i nakken. Alt i alt smukke detaljer fra New Balance, og vi kan ikke vente på den nye sæson og til at se Liverpools andre 2018/19-trøjer!

Er du lige så hyped omkring Liverpools nye hjemmebanetrøje som os? Så kan du forudbestille den lige her og være klar til at støtte The Reds.