Top 5 tips til beskyttelse | Lær at beskytte dig selv bedre!

13.04.2018

Skrevet af Zlatko

Er du ofte helt ødelagt efter kampe ligesom JayMike? Så har han lavet en Top 5-liste med de bedste måder til at blive endnu mere beskyttet. Hvis du er en lille person som Jay, så kan det godt betale sig at læse med her. Lad os se, hvilke tricks han har i ærmet, så vi kan undgå at komme for meget til skade!

Nogle vil sige, at man kun skal bruge benskinner til at beskytte sig selv i fodbold. Og hvis du bruger mere, så er du en tøsedreng! Men hvis vi skal være ærlige, så er beskyttelsesudstyr rart at have. Hvem ville ikke synes, det ville være skønt at komme hjem fra en kamp uden hudafskrabninger, forstuvninger eller en blå negl?

5. Tandbeskytter

En inspiration fra bokseverden. Du tænker garanteret, at det ikke hører til i fodbold. Det virker også lidt mærkeligt at gå ud og bruge næverne i en fodboldkamp. Men hvis du er typen, der går til den, så kan det nogle gange gå for sig i duellerne. Der er altid en risiko for at få en albue eller fod i hovedet, der kan gøre skade på din mund eller dine tænder. Hvis du er den uheldige type, og stadig vil beholde dit tandpastasmil, så kan en tandbeskytter være en god investering. Og hvem vil ikke ligne en badass som Heurelho Gomes?

4. Indershorts

Videre til næste punkt på listen! Indershorts er nok et lidt mere udbredt produkt blandt fodboldspillere. Indershorts er gode at have, hvis du elsker at lave glidende tacklinger. Men det er også godt at have, hvis du spiller på hårde og tørre baner, hvor man kan få nogle grimme sår. Her kan et par indershorts hjælpe med at undgå blå mærker og røde lår. Nogle af disse shorts har en beskyttende funktion med bl.a. puder, så du kan være som Sergio Ramos i hver kamp!

3. Macure tape

3. pladsen er lidt sjov! Nærmest al slags tape vil kunne bruges, men Macure tape er lidt mere polstret og giver en bedre følelse. Man kan bl.a. bruge det til at undgå vabler. Men JayMike bruger det også til sine tæer, så han kan undgå at få blå negle.

Hvis du ikke har Macure tape eller andet tape, så kan du også være kreativ - tag et kig på videoen nedenunder for inspiration!

2. Ankel- og benbeskytter

Dette kan være nyttigt for angribere og fløjspillere. Hvis du er hurtig som JayMike, så kan hårde tacklinger ofte være modstandernes eneste våben. Det kan desværre gå ud over anklerne og benene. Heldigvis for JayMike og andre, så kan disse hjælpe dig! Beskytteren absorberer slag, så du er bedre rustet til hårde tacklinger. Hvis du beslutter dig for at købe en hel benbeskytter, så kan den også holde dine benskinner på plads. Hvis du ikke har budgettet til disse beskyttere, så har JayMike nogle kreative alternativer.

1. Benskinner

Du har nok allerede gættet førstepladsen. Det er vigtigt at have et par gode benskinner, når du skal have beskyttelse. De kommer i forskellige prisklasser, former og størrelser. Og det gælder om at finde det par benskinner som du føler dig mest komfortabel i! Nogle personer er ikke så glade for benskinner. De vælger derfor de mindste og billigste. Andre nyder godt af beskyttelse, og de går efter kvalitet. JayMike har ikke den store lyst til at få store skader, og derfor vælger han sin favorit-benskinne gennem tiden. Så hvis du også gerne vil beskyttes bedst muligt, så skal du have dem, der er lavet af de bedste materialer.

Er du interesseret i at finde ud af, hvilke produkter JayMike anbefaler? Så skal du tage et kig på videoen nedenfor!

Se vores store udvalg af fodboldudstyr lige her.