Zlatan trøjer

Få fat i din Zlatan trøje online fra Unisport.dk. Ibrahimovic er uden tvivl den største svenske fodboldspiller nogensinde, og hvis du er fan af den karismatiske svensker, så kan du ære hans tid i Manchester United med en Zlatan trøje. Vi tilbyder også den svenske landsholdstrøje med det officielle Zlatan tryk, hvis du vil vise din støtte til Sveriges all-time topscorer. Hold dig opdateret i denne kategori, hvor du vil have mulighed for at finde LA Galaxy Zlatan trøjer. Vi har hurtig levering!

Læs mere
Zlatan trøjer
Kompakt Normal
Filter

Zlatan Ibrahimovic, manden, myten, legenden der kommer til at gå over i historien som den bedste svenske fodboldspiller nogensinde. Uanset hvor han har spillet, om det var klub eller landshold, så har en trøje med Zlatan altid været blandt de mest solgte trøjer. Ibra, som han bliver kaldt i Italien, har brændt sig fast og kommer folk fra hele verden til Manchester når det er tid til kamp, for hans klub Manchester United. Mange af dem er iført deres egne Manchester United trøjer med Zlatan tryk på ryggen.

Den dag Zlatan Ibrahimovic stiller støvlerne på hylden vil uden tvivl være en trist dag. Hvem skal medierne så skrive om? Vi på Unisport.dk håber at der går mange år inden den dag kommer. Vi håber Ibra fortsætter med at levere fodboldlækkerier uge efter uge et par år endnu og at han kan levere et par dejlige og uforglemmelige citater. Han er stadig i fuld gang med karrieren og pokalskabet kommer fortsat til og blive fyldt op, vær helt sikker på det.