Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Zlatan trøjer

   Zlatan Ibrahimović er den måske største, svenske fodboldspiller gennem tiden, og derfor har han selvfølgelig en ekstra stor stjerne i vores skandinaviske hjerte. Hvis du er fan af den karismatiske svensker, som i disse dage spiller i Manchester United, så finder du din Zlatan-trøje lige her, hvor du er garanteret gode priser og hurtig levering. Vi har Zlatan-trøjer til både børn og voksne, så der er helt sikkert også en til dig her på Unisport.dk - Danmarks bedste fodboldbutik!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Zlatan Ibrahimovic, manden, myten, legenden der kommer til at gå over i historien som den bedste svenske fodboldspiller nogensinde. Uanset hvor han har spillet, om det var klub eller landshold, så har en trøje med Zlatan altid været blandt de mest solgte trøjer. Ibra, som han bliver kaldt i Italien, har brændt sig fast og kommer folk fra hele verden til Manchester når det er tid til kamp, for hans klub Manchester United. Mange af dem er iført deres egne Manchester United trøjer med Zlatan tryk på ryggen.

   Den dag Zlatan Ibrahimovic stiller støvlerne på hylden vil uden tvivl være en trist dag. Hvem skal medierne så skrive om? Vi på Unisport.dk håber at der går mange år inden den dag kommer. Vi håber Ibra fortsætter med at levere fodboldlækkerier uge efter uge et par år endnu og at han kan levere et par dejlige og uforglemmelige citater. Han er stadig i fuld gang med karrieren og pokalskabet kommer fortsat til og blive fyldt op, vær helt sikker på det.

   Se alle mærker