Bliv klar til EM

Vi åbner op for en stor samling af fodboldbøger

Reading time: 3 min

Nu har du chancen for, at lære de bedste spiller bedre at kende. Læs om Ronaldo og Messi's vej til toppen af verdenseliten. Kom bag om mennesket og myten Michael Laudrup, eller læs den tidligere Juventus first team coach Jens Bangsbo's idéer om hvordan et hold skal forsvare. Mulighederne er mange.

Unisport kan nu med stor glæde præsentere en lang række forskellige fodbold-bøger. Vi har fået bøger der handler om fodbold i alle mulige og umulige afskygninger.

Du kan få historierne om, hvordan nogle af verdens bedste spillere har gennemgået rejser, og forvandlinger fra forskellige slumkvarterer verden over til en dag, at stå som profilerede megastjerner i Manchester United, Real Madrid, FC Barcelona eller en anden europæisk storklub.

Vi har lagt dem i to overordnede kategorier, som er følgende:

Fodbold biografier

Generelle fodboldbøger

Eksempelvis kan du i Luca Caiolis Cristiano Ronaldo - Guldreng læse den fascinerende rejse Cristiano Ronaldo har gennemgået.

Ronaldo gik fra at være en lille tynd knægt på den fattige atlanterhavsø Madeira, til en ung mand efter en hård tid på Sporting Lissabons ungdomsakademi.

Sidenhen skiftede han til Manchester United hvor han spillede i seks år og bl.a vandt en Ballon d'Or. I 2009 blev han den dyrest købte fodboldspiller nogensinde da kongeklubben Real Madrid betalte den nette sum af 94 millioner euro for ham.

Hvis du hellere vil høre røverhistorier fra toppen af dansk fodbold er Bold i Blodet lige sagen.

Per Frimann og Carsten Werge fortæller om livet på landevejen som fodboldkommentator. Den kække kommentatorduo møder også den tidligere Brøndby-træner René Meulensteen, der fortæller om hvordan Manchester United træner til hverdag.

Endvidere holder Werge & Frimann sig heller ikke for fine til, at stikke lidt til DBU og det danske fodboldlandshold. Alt i alt en rigtig god bog til dig der gerne vil opleve fodboldverdenen fra en ny vinkel.

Du kan også få historien om Den Våbenløse Hær. Det er fortællingen om hvordan FC Barcelonas historie og traditioner hænger sammen med Catalonien. Læs om de kampe som Barcelona udkæmper på grønsværen, ikke bare for klubbens eller byens stolthed, men for hele det autonome område Catalonien.

I vores nye bibliotek over fodboldbøger er der noget for et hvert fodboldhjerte. Der er biografier om mange af de største danske og internationale stjerner, der er fantastiske fortællinger om fodboldklubben fra hele Europa. Til dem der gerne vil forbedre deres eget spil har vi fået fat i forskellige træningsbøger. Du kan med garanti finde en bog du bare må eje.

Luca Caioli - Messi - Verdens Bedste - 119,-

David Lagercrantz - Jeg Er Zlatan Ibrahimovic - 239,-

Erik Rasmussen - Tilgiv mig (E-bog) - 169,-

Jens Andersen - Frankie Boy- 239,-

Dan Hammer - Ståle - 239,-

Axel Boisen - Laudrup - Et Fodbolddynasti - 239,-

Martin Jørgensen - De Professionelle - 199,-

Christian Poulsen - Fodboldnomade - 239,-

Hans Krabbe - Beast - 159,-

Peter Banke - Alt Om Rooney - 79,-

Flemming Østergaard - Varmt Hjerte, Koldt Blod - 39,-

Jens Bangsbo - Angrebsspillet - 239,-

Jens Bangsbo - Fodbold - Træning Og Undervisning - 199,-

Jens Bangsbo - Vi Forsvarer - 119,-

Luna Christofi - Mestrenes liga - 59,-

Andreas Kraul & Lars Hestbech - De Gode Og De Onde - VM-historiens Bedste Og Værste Øjeblikke - 199,-

Rene Deichgræber - FC København - 199,-

Hvilken bog ser du mest frem til at læse? Hvad er din favorit fodboldbiografi? Har du erfaringer med selvtræning gennem fodboldbøger? Del dine oplevelser i kommentarfelter nedenfor.