Bliv klar til EM

Omfavner natur og tradition | PUMA EURO 2024 trøjer

Reading time: 3 min

Mens Euro 2024 nærmer sig, er fire nationer - Østrig, Tjekkiet, Serbien og Schweiz - klar til at vise deres unikke kulturer og naturlandskaber gennem deres udstyr. Det, der adskiller disse udstyr, er ikke kun deres iøjnefaldende designs, men også deres engagement i bæredygtighed, takket være PUMA's RE:FIBRE-program.

PUMA's RE:FIBRE tager scenen

I takt med at forventningerne til Euro 2024 når nye højder, venter fodboldentusiaster verden over spændt på afsløringen af deres nationale holds trøjer. Disse trøjer er mere end bare beklædningsgenstande; de er symboler på identitet, stolthed og samhørighed, der repræsenterer den mangfoldige kulturarv og de forskelligartede landskaber, der gør hver nation unik.

Med fokus på bæredygtighed og innovation indtager PUMA's RE:FIBRE-program rampelyset ved at omdanne tekstilaffald og andre brugte materialer til nye tekstiler til disse ikoniske trøjer. Denne forpligtelse til miljøvenlig produktion afspejler ikke kun holdenes dedikation til spillet, men også deres ansvar over for planeten, så kommende generationer kan fortsætte med at nyde fodboldens skønhed i en blomstrende miljø.

Østrig - Inspireret af Jugendstil

Det østrigske hjemmebanesæt til Euro 2024 er et smukt vidnesbyrd om nationens Jugendstil-arkitektur. Med inspiration fra den intrikate skønhed i Østrigs arkitektoniske arv, har sættet detaljerede grafikker og stolte detaljer. 'ÖSTERREICH'-skriften på bagsiden af halsen tilføjer et strejf af national stolthed og hylder Østrigs ånd af kreativitet og innovation. Når spillerne går på banen, bærer de ikke kun nationens håb, men også den rige kulturarv, der definerer Østrig.

I det udebanesæt tager Østrig os med på en rejse til nye højder. Med nik til den østrigske ørn kommer det lyse sæt til live med livlige blå accenter, der afspejler nationens kærlighed til naturen og udforskningen. Ligegyldigt hvor højt holdets ånd flyver, udtrykker dette sæt Østrigs eventyrlystne sjæl. 'ÖSTERREICH'-skriften på bagsiden af halsen fuldender erklæringen og minder os om den stolthed og enhed, der driver det østrigske holds søgen efter sejr.

Tjekkiet - Inspireret af Sammenhold

Det tjekkiske hjemmebanesæt til Euro 2024 udstråler styrke, samhørighed og stolthed. Nationalfarverne kombineres med et abstrakt mønster, der er hentet fra det dobbeltøjede løveemblemet, hvilket tilføjer et strejf af moderne elegance til det traditionelle symbol. Når spillerne ifører sig dette sæt, bærer de med sig arven fra tidligere triumfer og viljen til at skabe nye sejre på den internationale scene.

For udebanesættet genskaber Tjekkiet klassisk design for at fejre sin glorværdige historie. Det dobbeltøjede løveemblemet gentages gennem hele sættet og tjener som et kraftfuldt symbol på holdets stolthed. Ved hver kamp ærer spillerne den urokkelige beslutsomhed fra tidligere generationer og baner deres egen vej mod ære. Når de træder ud på banen i Tjekkiets udebanesæt, bærer de håb og drømme fra en nation forenet i sin kærlighed til det smukke spil.

Serbia - Inspireret af Ørnen

Serbiens hjemmebanesæt til Euro 2024 hylder mod og arv. Med grafik inspireret af en røntgenvisning af en ørns vinge, hylder trøjen holdets mod på banen. Den nikker også til Serbiens berigede arv inden for sport og videnskab og minder os om nationens modstandsdygtighed og innovation. Når spillerne bærer dette sæt, udlever de Serbiens ånd, klar til at stige til nye højder og erobre enhver udfordring, deres vej.

I udebanesættet ligger djævelen i detaljerne. Det skarpe hvide grundlag fremhæves med blå accenter, der fejrer Serbiens natur- og kulturlandskab. Ærmekanterne har en strikket repræsentation af den mystiske Đavolja Varoš-klippeformation, et sjældent naturfænomen, der symboliserer nationens styrke og modstandskraft. Når det serbiske hold træder ud på banen i dette sæt, bærer de med sig deres hjemlands ånd, klar til at overvinde forhindringer og opnå storhed.

Schweiz - Inspireret af Alpin elegance

Schweiz' hjemmebanesæt til Euro 2024 kombinerer kulturarv med alpin elegance. Med edelweiss-blomstergrafik lånt fra schweizisk traditionelt tøj hylder sættet nationens rige kulturarv. Afslutningen på bagsiden af halsen viser landets navn på hver af dens fire officielle sprog og fungerer som en påmindelse om Schweiz' sproglige mangfoldighed og enhed. Når spillerne ifører sig dette sæt, udlever de Schweiz' ånd, stolt og modstandsdygtig, klar til at møde enhver udfordring med værdighed og beslutsomhed.

Schweiz' udebanesæt til Euro 2024 fanger den unikke skønhed i de schweiziske alper. Med inspiration fra Jungfraujoch-jernbanestationen afspejler designet nationens engagement for fremragenhed og innovation. Som den højeste jernbanestation i Europa repræsenterer Jungfraujoch højdepunktet af ingeniørpræstation, hvilket spejler Schweiz' egne aspirationer for storhed. Lavet med RE:FIBRE, PUMA's program til at omdanne tekstilaffald til nye tekstiler, symboliserer dette sæt Schweiz' engagement for bæredygtighed og ansvarlig forvaltning af miljøet. Når det schweiziske hold går på banen i dette sæt, bærer de med sig ikke kun nationens håb, men også en forpligtelse til at bygge en bedre fremtid for kommende generationer.