Bliv klar til EM

Bæredygtigt valg | Nike lancerer landsholdstrøjer

Reading time: 4 min

De er her! Landsholdstrøjerne, du har ventet på - Nike lancerer deres 2024 landsholdstrøjer. Mere bæredygtig end nogensinde før.

Introducerer det nye Dri-Fit ADV

Nike lancerer Dri-Fit ADV, en revolutionerende teknologi designet til at holde atleter tørre og kølige i afgørende øjeblikke. Den bruger banebrydende datafangst til at optimere åndbarhed og mobilitetszoner, skræddersyet til moderne atleters behov. Med minimum 55 % genanvendt polyester i alle anvendte materialer er det Nikes mest miljøbevidste fodboldtøj, der nogensinde er skabt.

Norge - Inspireret af styrke

Fremstillet af historie og stål skaber Norges hjemmebandgrøje en ny æra af helte. Med et moderne flagdesign med et sværdmotiv, metalliske elementer og logoet "Stronger Together". Udebanetrøjen afspejler enhed og styrke med et karakteristisk print inspireret af polarcirklen og nordlyset. Kraven hylder også nationens arv med logoet "Stronger Together".

Portugal - Inspireret af passion

Portugals hjemmebanetrøje ærer traditionen, mens det tilføjer et moderne twist, inspirerer fans og hylder landets arv. Udebanetrøjen viser Portugals arkitektoniske skønhed med et unikt design af blå mosaikfliser, der forbinder spillere og tilhængere til hjemmet, mens de er på farten. Begge sæt har en stilfuld skrifttype på indersiden af kraven, der symboliserer holdets stolte fortid og fremtidige ambitioner.

England - Inspireret af Storhed

Hjemmebnetrøjer opdaterer traditionen med et moderne twist, med lilla manchetkant inspireret af legendernes træningsudstyr. Den livlige blanding af røde og blå nuancer og legende St George-flag på kraven bringer fans sammen på en frisk måde. Udebanetrøjen genopfinder tidligere ikoniske designs med en fed lilla trøje, der kombinerer elementer af traditionelle blå og røde sæt. Farverige sider afspejler landets fashion-forward kultur, mens St. George-flaget på kraven tilføjer et unikt strejf af stil.

Frankrig - Inspireret af diversitet

Trøjerne hylder tidligere legender og hylder mangfoldigheden på banen. Hjemmebanetrøjen byder på et nik til multikulturelle hold fra 1980'erne, der symboliserer enhed med Tricolore på kraven. Udebanetrøjen afspejler flagets farver med nålestriber og hædrer tidligere helte med en overdimensioneret emblem. Begge trøjer inspirerer til enhed med et budskab og logo på indersiden af kraven.

Kroatien - Inspireret af familien

Forbundet af deres passion og glæde forener hjemmebanetrøjen holdet i en stærk forbindelse fra start til slut. De ikoniske røde og hvide tern er blevet fornyet med større firkanter, hvilket skaber et flag-lignende design på lægterne og på banen. Kraven har et logo, der symboliserer familiens enhed, mens en ribbet polokrave tilføjer et strejf af stil. Med inspiration fra tidligere succeser moderniserer udebanetrøjen et klassisk look for at inspirere spillere og fans til at drømme stort. De skrå tern på udebanetrøjen hylder 1998-heltene, med en tilbagevenden til blå, der afspejler farverne på det nationale flag. Kravelogoet symboliserer det familiære bånd mellem holdet og deres tilhængere.

Netherlands - Inspired by Energy

The Netherlands' 2024 Home kit features a vibrant and creative design in iconic orange, with engineered knit construction and a bright Liteflex crest. The collar includes a modern graphic crown for unity and inspiration. The Netherlands' 2024 Away kit showcases strength and courage with a sleek geometric pattern in three shades of blue, accented with touches of orange and lion-inspired graphics. The collar includes a graphic crown symbolizing unity and inspiration for the team.

Tyrkiet - Inspireret af stjerner

Hjemmebanetrøjen hylder et århundrede af Crescent Stars, mens det røde bånd hylder holdets tidlige dage. Udebanetrøjen viser nationens styrke i store kampe, hvor den røde farve repræsenterer det røde flag. Begge trøjer har nationens navn på for at inspirere nutidens talentfulde stjerner.

Polen - Inspireret af sammenhold

Hjemmebanetrøjen hylder de traditionelle hvide og røde farver med en moderne makeover, med en stilfuld rød polokrave. Det overdimensionerede emblem og det polske fodboldforbunds logo i nakken symboliserer sammenhold og inspiration for landsholdet. Udebanetrøjen genopfinder landets ikoniske røde farve med et slankt og futuristisk design. En dynamisk gradienteffekt skabt af tre lag røde toner som sætter en ny standard for Polens udebanetrøje. Ligesom hjemmebanetrøjen har udebanetrøjen emblemet og det polske fodboldforbunds logo for at opmuntre landsholdet til at svæve til nye højder.

Resten af verden

Brasilien - Inspireret af Flair

Hjemmebanetrøjen ærer landets arv med symboler som musik, araer og ikoniske vartegn på en klassisk gul baggrund. CBF-emblemet vises fremtrædende og minder om det legendariske '04-sæt. Udebanetrøjen blander lokal natur og tekstiler i et levende print med spillernes navne i en ny brasiliansk kunstinspireret skrifttype. Designet hylder Brasiliens strande med et bølgemotiv inspireret af traditionelle tekstiler.

USA - Inspireret af enhed

Hjemmebanetrøjen har et moderne twist på et klassisk design med dristige detaljer, perfekt til spilskiftende øjeblikke. Hjemmebanetrøjen har et rødt, hvidt og blåt grafisk ribdesign på kraven og manchetterne sammen med en enkelt stjerne og inspirerende besked indeni. USAs udebanetrøje bringer farverne fra Stars and Stripes ind i fremtiden med et unikt design inspireret af holdets historie. Udebanetrøjen har et design, der minder om 1950'erne, opdateret med en gradient af striber og en frisk farvebalance, også med en enkelt stjerne og budskab inde i kraven.

Korea - Inspireret af Kunstnerskab

Sydkoreas trøjer trækker på landets rige kunstneriske traditioner for at inspirere en ny generation af fremragende fodbold. Hjemmebanetrøjen har et livligt rødt design inspireret af traditionel arkitektonisk kunst, mens udebanetrøjen hylder Koreas håndværkere med en slank sort base og perlefarvede accenter, der minder om perlelak. Begge trøjer har et ordmærke med klomærke effekt inspireret af Tigre of Asia, der symboliserer balancen mellem tradition og fremskridt.

Nigeria - Inspireret af Naija

Hjemmebanetrøjen har et fedt design med hvid som den primære farve, der viser en ørn og NAIJA-logo. Den unikke halsudskæring med grønne og sorte sygninger og røde Swoosh tilføjer stil til det overordnede look. udebanetrøjen hylder fusionen af fodbold og kultur med et moderne sort og grønt design. Den tofarvede grønne sygning blandes med sort fremhæver bevægelse og energi og fanger Nigerias unikke stil. Begge trøjer antænder passionen og ånden ved 'Naija'-fodbold.