Bliv klar til EM

New Balance | Touch og speed, når det er bedst

Reading time: 2 min

Perfekt berøring, kontrol, komfort og lad os ikke glemme hastighed. Dette er noget, som enhver fodboldspiller ønsker at have. Alle disse ting kan du få med de nye støvler fra New Balance – læs mere om dem lige her.

New Balance støvlerne er noget særligt. De kommer ikke kun i en ny iøjnefaldende farve, men de kommer også med nye tekniske opgraderinger. Kun for at hjælpe dig til at blive en bedre fodboldspiller. Vi vil se nærmere på både Tekela og Furon, som begge kommer med nyudviklede teknologier. Udover de to blå støvler lancerer New Balance også en 442 støvle og Audazo sko i orange.

Kæb New Balance Tekela 4+ og Furon 7+ lige her hos Unisport

New Balance Tekela 4+

Den nye Tekela 4+ er til fodboldspilleren, der ser tre træk forud, hvilket giver højkvalitets berøring og kontrol, så du kan bringe din vision til livs på banen. Støvlen byder på en ny re-konstrueret letvægts Hypoknit overdel, som er designet til at reducere mellemrummet mellem foden og bolden. Dette hjælper dig til at tage total kontrol over bolden, mens din berøring bliver perfektioneret. Det er dog ikke kun er overdelen, der har fået en opgradering. Du har måske hørt om FuelCell før, når du har kigget på New Balance løbesko. Dette er noget, der nu er tilføjet til deres fodboldstøvler for at give den samme komfort, som hvis det var en løbesko og giver en fremdriftsfølelse under hurtig acceleration.

Sidst, men ikke mindst, har knopperne også fået en opgradering. Knopperne på Tekela 4+ har flervejs konisk knopkonfiguration, som giver støtte til hurtige drejninger.

New Balance Furon 7+

New Balance Furon 7+ er til den hurtige og præcise angribende fodboldspiller. Støvlen giver total komfort ved topfart med sin nyudviklede Hypoknit overdel og sok. Du har aldrig været mere komfortabel i topfart end med denne nye støvle. Furon 7+ er bygget til overordnet komfort og præcisere spillets hurtigste øjeblikke. Støvlen er desuden konstrueret med offset snøre, hvilket betyder at snørebåndene er placeret på siden af støvlen. Ved at gøre dette skabes en bredere zone for at hjælpe angriberen til at blive bedre, når han angriber. Furon 7+ giver en let og åndbar fornemmelse med sin nyudviklede Hyperknit mesh sok, som også er designet til at give strategiske områder med stræk og støtte.

Ligesom Tekela 4+ har knopperne på Furon 7+ også fået en opgradering. Sålen er lavet med en V-formet knopkonfiguration, som er lavet specielt til brug på FG. Tag et nærmere kig på den iøjnefaldende støvle herunder.

Køb New Balance Tekela 4+ og Furon 7+ NU hos Unisport