Bliv klar til EM

Nike Phantom Vortex | Forenende perfektion

Reading time: 2 min

Træd ind i stormen, hvor kaos og brilliance støder sammen - hvor Phantoms forenes i perfektion. Vortex er ikke bare en ny støvle, det er et nyt skridt inden for fodbold. Støvlen er ikke længere kun for ham eller hende - det er for alle ægte fodboldspillere. Læs alt om Phantom GX II og Phantom Luna II her!

Køb de Limited Edition Phantom Vortex støvler her!

I de nye Phantoms har Nike fusioneret Luna og GX til perfektion. Det er ikke længere kun for ham eller hende - det er for alle. Ved hjertet af GX II og Luna II ligger Phantom-spilleren - en uimodståelig kraft inden for spillet. Med fokus på præcision og smidighed giver disse støvler spillerne evnerne til at skabe brilliance med bolden og resulterer i den perfekte storm af færdigheder og attitude på banen.

Med GX II som en lav variant og Luna II som mid-cut, har Phantom-linjen bevæget sig mod Mercurial. Samme støvle, med eller uden sok. Nemt at forstå, men svært at vælge!

Cyclone 360

Designet til at optimere traction er den Nike Cyclone 360 Plate under foden en spilændrer for agilty på banen. Drej, vend og accelerer velvidende at hvert skridt understøttes af topmoderne teknologi designet til at forbedre din præstation. Cyclone 360 Plate er nøglen til at låse dit fulde potentiale op og lader dig navigere gennem stormen med lethed.

Flyknit Mesterværk

For en tæt, behagelig pasform, der ikke går på kompromis med præstationen, har Phantom GX II og Luna II Flyknit-teknologi. Assymetriske snørebånd-lukning for hurtig binding og oplev en renere forbindelse mellem støvlen og bolden.

Uovertruffen kontrol med Gripknit

Det første element, der adskiller Phantom GX II og Luna II fra andre støvler, er den revolutionerende Gripknit-teknologi. Den teksturerede overdel giver et niveau af greb, der er uden sidestykke. Uanset om du afleverer, skyder eller dribler, sikrer Gripknit præcis kontrol og giver dig selvtilliden til at dominere alle aspekter af spillet.

Køb de Limited Edition Phantom Vortex støvler her!