SOMMERUDSALG!

Power Balance Armbånd Sort

Læs mere om produktet

Power Balance Armbånd Sort

Læs mere om produktet

Produktet er udsolgt!

Dette produkt er ikke længere på lager. Måske vil være interesseret i at se Populære eller Nedsatte produkter?

Udviklet af atleter til og for atleter. Power Balance er en kæmpe succes blandt elite idrætsudøvere. Ronaldo, Sneijder, Eto'o, Beckham og mange andre fodboldspillere er set i Power Balance armbåndet.

Der har været mange forskellige oplevelser i forbindelse med brug af metoden. Power Balance modtager tusindvis af positive udtalelser fra personer der regelmæssigt bruger Power Balance.

Atleter føler ikke, at armbåndet gør dem bedre, end de egentlig er, men at det hjælper dem med at nå op på deres bedste niveau.

Selv om Power Balance har modtaget vidnesbyrd og svar fra hele verden med positive beskrivelser af den virkning atleterne har oplevet ved hjælp af Power Balances produkter, kan de ikke garantere, at alle vil have den samme oplevelse.

Vi understreger, at dette produkt ikke kan sidestilles med et lægemiddel eller medicinsk udstyr, og kan på ingen måde bruges til at stille en diagnose på sundhedsmæssige problemer. Du skal ikke under nogen omstændigheder stoppe enhver medicinsk behandling, fordi du bærer Power Balance. For de fleste mennesker er effekten af Power Balance fantastisk, men Power Balance er hverken et magisk produkt, ej heller et mirakel produkt.

3 mm tyk, 100% kirurgisk silikone. Strækker sig op til 40% af sin størrelse for at gøre passagen til hånden nemmere. Vandtæt og nem at rengøre. Størrelsen kan måles op, ved håndleddet.

Alternative produkter

    Senest sete

    Andre kunder købte også