LA Galaxy-trøjer

I den amerikanske MLS – Major League Soccer – er der en klub, som har fået meget mere mediebevågenhed end alle de andre – det er LA Galaxy. Grunden til dette skal findes i Ikonet og legenden David Beckham, der valgte klubben i en årrække og var med til at synliggøre MLS meget mere end det var i forvejen. Vil du gerne have en LA Galaxy fodboldtrøje – har du mulighed for at finde den lige her på Unisport.dk.

Med den større og større opmærksomhed som Major League Soccer får fra Europa, er der flere og flere som vil have trøjer fra de forskellige klubber. Med spillere som David Beckham og Thierry Henry, er det let at forstå, at interessen stiger som den gør. Her i Danmark, er det sidste eksempel Jimmy Nielsen, som vandt mesterskabet med sin klub. Vil du være med på MLS bølgen, og have en LA Galaxy trøje – finder du den lige her på Unisport.dk.

Find ud af om du skal have mere end en trøje, find ud af om du skal have tryk på trøjen eller ej, og husk så at vælge trøjen i den rigtige størrelse. Du finder din nye LA Galaxy fodboldtrøje lige her på Unisport.dk.