FC Sochaux

Football Club Sochaux-Montbéliard eller bare Sochaux, som klubben også er kendt som, er en klub fra Frankrig som blev grundlagt i 1928. Til daglig spiller klubben i Ligue 2, hvilket de rykkede ned til tilbage i 2013/14 sæsonen. De har lige siden kæmpet for, at rykke tilbage til Ligue 1. Derfor har klubben brug for alt den støtte de kan få og det kan du hjælpe dem med ved, at købe den ny Sochaux trøje.

Klubben spiller deres hjemmekampe på Stade Auguste Bonal og derudover så har de et meget tæt forhold med bilproducenten Peugeot. Årsagen til dette er at klubben blev grundlagt af Jean-Pierre Peugeot ham selv. Derudover så var Peugeot også grundlæggeren af Ligue 1. Derudover er Sochaux også kendt for deres fremragende talent arbejde og deres akademi er blandt de bedste i Frankrig. Nogle af de mest nævneværdige spillere som har båret Sochaux trøjen er blandt andet El-Hadju Diouf, Jeremy Menez og Benoit Pedretti.

Så er du på udkig efter en ny Sochaux trøje så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Unisport har vi et stort udvalg af forskellige fodboldtrøjer. Vi tilbyder også tryk så du kan få din yndlingsspiller på trøjen eller endda dit eget navn og nummer. Vi har hurtigt levering med billigt fragt lige her hos Unisport.