Efterårsudsalget er i gang! ❯

FC Sochaux

Sochaux spiller alle hjemmebanekampene på Stade Auguste Bonal. Klubben har et stærkt samarbejde med det franske bilmærke, Peugeot, da klubben er grundlagt af et Peugeot familiemedlem, der også har været med til at starte ligaen vi i dag kender som Ligue 1. Sochaux er verdenskendt for deres ungdomsakademi, der altid har været rangeret til tops i Frankrig. Nogle nævnværdige spillere, der har haft sin daglige gang i klubben er: El-Hadju Diouf, Jeremy Menez og Benoit Pedretti. Du kan få din helt egen lige her

Læs mere
FC Sochaux
Kompakt Normal
Filter

Football Club Sochaux-Montbéliard eller bare Sochaux, som klubben også er kendt som, er en klub fra Frankrig som blev grundlagt i 1928. Til daglig spiller klubben i Ligue 2, hvilket de rykkede ned til tilbage i 2013/14 sæsonen. De har lige siden kæmpet for, at rykke tilbage til Ligue 1. Derfor har klubben brug for alt den støtte de kan få og det kan du hjælpe dem med ved, at købe den ny Sochaux trøje.

Klubben spiller deres hjemmekampe på Stade Auguste Bonal og derudover så har de et meget tæt forhold med bilproducenten Peugeot. Årsagen til dette er at klubben blev grundlagt af Jean-Pierre Peugeot ham selv. Derudover så var Peugeot også grundlæggeren af Ligue 1. Derudover er Sochaux også kendt for deres fremragende talent arbejde og deres akademi er blandt de bedste i Frankrig. Nogle af de mest nævneværdige spillere som har båret Sochaux trøjen er blandt andet El-Hadju Diouf, Jeremy Menez og Benoit Pedretti.

Så er du på udkig efter en ny Sochaux trøje så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Unisport har vi et stort udvalg af forskellige fodboldtrøjer. Vi tilbyder også tryk så du kan få din yndlingsspiller på trøjen eller endda dit eget navn og nummer. Vi har hurtigt levering med billigt fragt lige her hos Unisport.