Efterårsudsalget er i gang! ❯

HJK Helsinki

HJK Helsinki er ikke blot kendte for at have vundet det finske mesterskab flest gange, eller for at være det eneste finske hold der nogensinde har været med i en Champions League gruppespil. HJK Helsinki er også kendte for, at have haft nogle af de bedste finske spillere i klubben. Spillere som Antti Niemi og Jari Litmanen har været nogle af de spillere som har båret trøjen. Du kan også få din helt egen HJK Helsinki trøje, og du kan endda få tryk på trøjen, så du kan vælge imellem dine yndlingspillere!

Læs mere
HJK Helsinki
Kompakt Normal
Filter

Helsingin Jalkapalloklubi, som til dagligt også går under navnet HJK Helsinki, har nærmest brugt hele deres tid som fodbold klub i den bedste finske række. HJK er kendt som værende det mest succesfulde hold i finsk fodbold efter de har vundet 27 liga titler, 12 pokalturneringer og 5 liga cup's. Så er du HJK fan, så find din næste HJK Helsinki trøje lige her hos Unisport.

HJK er ikke kun kendt for, at have vundet den finske liga fleste gange eller være det eneste finske hold der nogensinde har deltages i Champions League gruppespillet. De også kendte for at have haft nogle af de bedste finske spiller i deres hold. Spillere så som Antti Niemi og Jari Litmanen er blot nogle af disse spillere. Så er disse to spillere nogle af din yndlings HJK spiller igennem tiderne, så skal du bare have en HJK Helsinki trøje

HJK Helsinki trøjen har de sædvanelige blå og hvide trøjer og blå shorts og strømper. Det eneste der er blevet ændret på trøjerne igennem årtierne er deres logo som er blevet moderniseret. Så er du en loyal supporter eller kan du bare godt lide HJK trøjen, så tag et nærmere kig her på Unisport. Du kan også få dit eget navn og nummer på trøjen eller din favorite spiller fra HJK.