Stuttgarter Kickers

Når man nævner Stuttgart i fodboldsammenhæng, så er der mange, der tænker på den store tyske klub Vfb Stuttgart. Men der er også et andet hold fra samme by – nemlig bysbørnene fra Stuttgarter Kickers. Den traditionsrige fodboldklub har ikke haft lige så stor succes som Stuttgart Vfb, men til gengæld har de en hårdkogt fanskare, som følger klubben i tykt og tyndt. Er du en af dem, så skal du da have den nyeste Stuttgarter Kickers fodboldtrøje, som vi har her hos Unisport.

Det er efterhånden nogle år siden, at Kickers var oppe at lege med de store i Bundesligaen, men det skal dog ikke tage håbet fra dem om at komme derop igen en dag. Hvis du har lyst til at støtte op om den sydtyske fodboldklub, så er det da bare med at få bestilt deres nyeste hjemmebanetrøje. Hos Unisport har du mulighed for at få dit eget navn og nummer trykt bag på trøjen, så du kan gøre din egen Stuttgarter Kickers trøje helt unik.

Die Kickers har brug for alt den support, som de overhovedet kan få. Så hvis du vil være med til at holde liv i håbet om, at de en dag kan ende længere oppe end rivalerne fra Stuttgart Vfb, så køb din trøje i dag. Og husk at du altid får hurtig levering, når du bestiller fra Unisport.dk!