Queens Park Rangers

QPR er forkortelsen for Queens Park Rangers, der er en traditionsrig engelsk klub fra hovedstaden London. Klubben er en af de ældste i England , og har siden 1917, spillet sine hjemmebanekampe på det legendariske Loftus Road. Her har fansene været medvirkende til en masse opleveser. Gode som dårlige, men de forholder sig trofaste og tager med stolthed sin QPR spillertrøje over hovedet til hver kamp.

De seneste par år, har QPR fået meget opmærksomhed grundet deres rige ejer, og alle de penge der er blevet spyttet ind i klubben. Resultaterne har ikke kunne leve op til satsningen, men et par sæsoner er det dog blevet til i landets bedste række, Premier League. I denne periode har der været utrolig mange spillere igennem klubben, og af de nævnværdige profiler er der Charlie Austin, Leroy Fer og Steven Caulker. Af tidligere profiler kan der nævnes Trevor Sinclar og Les Ferdinand.

Her på Unisport.dk har vi stort udvalg af Queens Park Rangers produkter. Alt fra en QPR hjemmebanetrøje til forskellige former for merchandise, kan findes i vores QPR-webshop. Så hvorfor ikke bestille din nye QPR trøje i dag? Du har også muligheden for at vælge med tryk, så du kan få din store helt bag på ryggen. Er du fan af klubber med en lang og traditionsrig historie, er QPR klubben for dig. Med dig på holdet, kan klubben måske få gang i opsvinget?