Barcelona trøje

FC Barcelona - eller Blaugrana, som de også bliver kaldt - er en af verdens størstte klubber. Med nogle af de største stjerner på holdet er der altid store forventninger til dem. Vores shop har masser af Barcelona-trøjer. Vi har også masser af andet udstyr. Køb din nye Barcelona-trøje hos Unisport med hurtig levering. Og glem ikke, at du kan vælge både navn og nummer på ryggen!

Læs mere
Barcelona trøje
Kompakt Normal
Filter

Velkommen til vores store Barcelona shop hvor du finder et kæmpe udvalg af Barcelona fodboldtrøjer og træningstøj. Ser du på den spanske Primera Division, er det svært at undgå FC Barcelona. Klubben der spiller sine hjemmekampe på Camp Nou, er kendt over hele verden og det er takket være den argentinske troldmand og firedobbelte Ballon d'Or vinder Lionel Messi. Følger du Cataloniens stolthed i Champions League og La Liga? Så kan du finde din nye Barcelona trøje her på Unisport.dk

Uanset hvor du befinder dig i verden, så finder du med garanti en som har en Barcelona trøje på. Klubben, som er kendt for sin Tiki-Taka spillestil, har gjort europæisk fodbold mere tiltrækkende og er kendt over hele verden. Barcelona’s kendetegn er offensiv fodbold med smukke detaljer. Så gør som de boldglade spaniere og tag din nye Barcelona spillertrøje på.

Her på siden finder du et enormt stort udvalg af Barcelona trøjer til børn, voksne og kvinder. Du vælger selv om du vil have en trøje med eller uden tryk på ryggen. Start med at vælge størrelse, så du er sikker på, at trøjen passer dig. Anvend gerne vores størrelsesguide, som findes på de fleste af vores produkter. Er du stadig i tvivl, kan du kontakte vores kundeservice som altid sidder klar til at hjælpe. Hvis du holder med Barcelona, så finder du helt klart din næste fodboldtrøje i vores Barcelona shop.