Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Nike Badesandaler

   Forkæl dig selv med muligheden for, at få et par Nike badesandaler der er lavet i den bedste kvalitet, og som man kan gøre brug af i lang tid. Brug dine nye Nike badesandaler på ferie, i dagligdagen eller før og efter din træning. Du vil ikke fortryde hvis du investere i et par Nike badesandaler. Find din størrelse og bestil et Nike badesandaler i dag!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Sommetider findes der ikke nogle alternativer, det er bare at gøre det. Det er præcis det slogan, Nike bruger - Just Do It! Vælger du Nike badesandaler så får du en meget komfortabel badesko. De er ekstremt behagelige at gå i langs strandpromenaden. De kan dog også bruges i omklædningsrummet eller i svømmehallen.

   Designet i overdelen på Nike badetøfler er af høj kvalitet, og giver en rigtig god pasform. Nike's badesandaler er lavet med en gummisål, så de kan anvendes på våde underlag såsom glatte pool kanter. Du kan vælge Nike badesandaler af højeste kvalitet her på Unisport.dk.

   Udnyt muligheden for at få et par badetøfler af højeste kvalitet, som du kan anvende i lang tid. Brug dine nye Nike badesandaler på ferien, i hverdagen eller før og efter dit træningspas. Du ikke til at fortryde en investering i et par Nike badetøfler. Find din størrelse, og bestil dine nye badesandaler hjem i dag!

   Se alle mærker