Så blev det endelig fredag og det er en dag på ugen, som vi rigtig godt kan lide at fejre. Derfor kombinerer vi idag dagens julegavetilbud med fredagstilbuddet og serverer dig et tilbud ud over det sædvanlige. Du kan nemlig spare hele 25% på udvalgte fodboldtrøjer fra sortimentet og så gælder det ovenikøbet resten af weekenden.

Vi har ramt den sidste dag i november, der til og med også markerer den sidste dag på ugen og et sådant tilfælde lader vi ikke passere uden videre. Derfor kombinerer vi i dag fredagstilbuddet med dagens julegavetilbud, og foruden de gode priser får du også fornøjelsen af, at nyde godt af dem resten af weekenden.

Der er trøjer fra verdens største klubber på udsalg og du kan spare 25% på hele bundtet, men kun i en begrænset periode, så skynd dig at slå til inden det er for sent.

Spar 25% på Real Madrid Hjemmebanetrøje 12/13 til voksne og ligeledes også til børn.

Du kan også spare 25% på FC Barcelonas Udebanetrøje 12/13 til voksen og det tilbud gældet naturligvis også børnestørrelserne.

Du kan også få Tottenhams Hjemmebanetrøje 12/13 fra amerikanske Under Armour med 25% besparelse til både børn og voksne.

Du kan også spare 25% på Arsenals frække udebanetrøje for 12/13-sæsonen til både børn og voksne.

Vi har også sat prisen ned med 25% på alle Liverpools trøjer til både børn og voksne, så der skulle være nok at vælge imellem.

Husk også, at du kan besøge vores store Julemarked her, hvor vi hele tiden opdaterer med de allermest populære julegaver, så du ikke løber tør for inspiration eller gode tilbud.

Kalenderen viser i morgen den 1. december og vi hører rygter om, at den første sne allerede er faldet. Vi fejrer åbningen på julemåneden med et fald i priserne, som du kan nyde godt af i en begrænset periode. Hvilken trøje skal du have? Del din kommentar med os i kommentarfeltet herunder.