Tiden er inden til dagens julegavetilbud og i dag kan du nå at sikre dig et sikkert hit i enhver advents- eller pakkekalender. Vi har nemlig halveret prisen på alle de populære Metasox og de koster derfor kun 99 kr. - så skynd dig ind og bestil dit par, for tilbuddet gælder kun til i morgen.

Metasox har revolutioneret fodboldmarkedet og tanken om den gængse fodboldsok. Den er bygget op om tre princippier; Precision, Power og Protection, altså præcision, kraft og beskyttelse. Det kommer fra den silikonebelægning, der sidder på vristen af foden. Derudover fås Metasox i et stort udvalg af farver og der skal derfor nok være et par eller to, der passer til dit spillersæt.

Du kan bestille dit par Metasox til halv pris her - kun 99 kr.

Den giver både et større sweetspot, der gør, at du får et renere, men også kraftigere skud. Derudover beskytter den også de udsatte knogler midt på foden fra stemplinger og lignende og du slipper derfor for unødvendige skader og knubs på fødderne.

Metasox kan derfor gå hen og blive en værdifuld partner i træningstasken og vi tør godt sige, at når du først har prøvet at spille med Metasox, så vil du ikke gå tilbage til almindelige fodboldstrømper. Du kan bestille dit par Metasox lige her og de koster nemlig kun 99 kr. - du sparer 50%.

Den 1. december og den første søndag i advent står lige for døren og hvem vil ikke synes om at finde et par Metasox i julesokken i den anledning? Skal du have dig et par? I hvilken farve? Og hvad ønsker du dig ellers til jul? Del det med os i kommentarfeltet lige herunder.