De har været en kæmpe succes, siden vi i september kunne præsentere de revolutionerende Trusox. De har gjort sig bemærket i den bedste engelske række, Premier League, og nu lander de i den efterspurgte farvevariant sort. Stjerner som Fellaini, Demba Ba og Gareth Bale har allerede taget dem i brug, men hvad er det, de kan?

Trusox gør op med nogle af de meste permanente problemer for fodboldspillere; skrid i støvlerne, der resulterer i vabler og energispild. Trusox er udstyret med små non-slip pads, eller skridsikre paneler, der forbedrer friktionen mellem fod og sok samt sok og støvle. På den måde undgår du at skride rundt i dine støvler, og du kan som følge deraf godt vinke farvel til de altid irriterende vabler.

Vi har opdateret vores Trusox kampagneside, hvor du kan finde alle de nye strømper, instruktionsvideoer og meget mere, så kig endelig forbi og bliv meget klogere på det revolutionerende produkt.

Trusox har allerede gjort sig stærkt bemærkede i den engelske Premier League, men det er ikke alle hold og spillere, der har haft muligheden for at nyde gavn af strømpernes evner. Det strider nemlig imod reglerne, at farvene på dine strømper adskiller sig fra kampsokker. Det er eksempelvis gået ud over Newcastle, da Trusox tidligere kun har været tilgængelige i hvid, men nu hvor Trusox er landet i sort, er flere af spillerne, herunder Demba Ba og de to Ameobi-brødre, hoppet over i de nye strømper så de nu matcher deres kampsokker.

Vi har alle prøvet at døje med dårlig komfort i vores fodboldstøvler og indkasseret vabler til følge, men det er slut nu, hvor Trusox har meldt sig på banen. Almindelige fodboldstrømper er oftest produceret i nylon, der har en meget glat overflade og kombineret med en syntetisk indlægssål får du næsten ingen friktion i støvlerne. Derfor kommer du til at skride rundt i støvlen, hvilket forårsager vabler. Det sørger de skridsikre paneler for, ikke sker på Trusox, da de skaber friktion mellem både fod og sok samt sok og støvle, så du står meget bedre fast.

For at få det maksimale ud af dine Trusox er det vigtigt, at du klipper foden af din kamp- og/eller træningssok, så Trusox på den måde er den eneste sok, du har i støvlen. Hvis du har en strømpe udenpå eller indenunder mister de sin effekt og de vil ikke gavne dig på nogen måde. Skulle du være i tvivl om, hvordan det klares, så kan du på vores Trusox kampagneside se instruktionsvideoer, der viser, hvordan du tager Trusox på som de professionelle.

De små skridsikre paneler sidder på både indersiden og ydersiden af Trusox og de sørger for, at du kommer til at stå enormt godt fast i dine støvler. Du kommer ikke til at skride rundt og miste momentum når nu du skal skifte retning, hvilket er en meget værdifuld funktion og faktisk forbedres effekten blot af den naturlige fugt, der dannes som følge af den motion, der dyrkes. Forestil dig, at du løber på et glat gulv med almindelige strømper på og pludselig skal du skifte retning; det er nemlig ikke alt for let og det er faktisk det samme der sker i dine fodboldstøvler, men ikke når du bruger Trusox. Dit greb forbedres og du føler med det samme, at du står bedre fast.

Trusox fås i tre varianter: Cushion Pro, Cushion Pro Long og Thin Light. De to førstnævnte er de mest polstrede og derfor mest komfortable, som anvendes af størstedelen af de professionelle atleter og det er disse vi anbefaler til støvler, der er blevet spillet til. Det er kun længden, der adskiller dem, hvor Cushion Pro minder om en almindelig tennisok i længden, hvor Cushion Pro Long har længde som en fodboldsok.

Den sidstnævnte, Thin Light, er derimod en anelse tyndere og du mærker derfor de skridsikre paneler en kende mere, hvilket gør komforten marginalt mindre. Disse anbefaler vi til støvler, der ikke er blevet spillet til, hvor der ikke er den samme plads i støvlen, da overdelsmaterialet ikke har udvidet sig endnu, hvorfor Thin Light er den perfekte partner til den sag.

De nye Trusox i sort er allerede landet på lager og ligger derfor klar til hurtig levering, så fra du bestiller, går der kun 1-2 hverdage, før du modtager dem. Du kan klikke dig forbi vores Trusox kampagneside lige her, hvor du som sagt finder instruktionsvideo, anmeldelse og naturligvis alle de forskellige varianter og naturligvis også det højst nødvendige strømpetape.

Trusox har revolutioneret fodboldverdenen og alle der har prøvet dem, har været svært tilfredse. Nu er de landet i en ny farvevariant, så endnu flere kan få gavn af dem. Skal du have dig et par? Har du allerede prøvet Trusox? Hvad synes du om dem? Del din kommentar med os i kommentarfeltet herunder.