Vi nærmer os december med drastige skridt og allerede på lørdag skal den første låge i kalenderen åbnes, men har du din kalender på plads? Ellers kan du få det nu. Vi har nemlig fået lækre chokoladejulekalendere på lager fra Manchester United og FC Barcelona, så du kan vise støtten til din yndlingsklub i juleperioden.

Manchester United og FC Barcelona hører til blandt de mest populære klubber i verden og vil en chokoladejulekalender fra en af de to klubber være et sikkert hit en kold decembermorgen. Dem kan du naturligvis få hos her hos os og de skal kun koste dig 29 kr. Du finder dem lige her og bestiller du senest torsdag, så har du dem inden d. 1 december.

Uanset om du er til Manchester United eller Barcelona, så kan du få dig en lækker chokoladejulekalender og de formår begge at finde vej til d. 24 december. Det lyder som hårdt arbejde, men bag hver låge venter et stykke chokolade og så lyder den opgave pludselig lidt mere overkommelig. Du kan bestille din chokoladejulekalender her - den skal kun koste dig 29 kr.

Bag hver låge gemmer der sig nemlig et stykker lækkert mælkechokolade og der findes velsagtens ikke en bedre dag at starte dagen på end et stykke chokolade sammen med morgenmaden. På hvert af de 24 stykker fremgår klubbernes ikoniske logoer, så du aldrig bliver i tvivl om, hvilken klub du støtter. Skal du have dig en med Manchester United eller FC Barcelona? De koster i alle fald det samme - kun 29 kr.

På lørdag viser kalenderen 1. december og skal du have et stykke chokolade at lade op på til weekendens kampe, så kunne en lækker chokoladejulekalender være en god løsning. Et dagligt indskud af chokolade og en påmindelse om hvilken der er din favoritklub. Du kan vælge din chokoladejulekalender her til kun 29 kr.

Vi er ved at være klar til december, der byder på midtugekampe, julekalendere og gode tilbud. Du kan også nå at blive klar til d. 1 december med en chokoladejulekalender fra Manchester United eller FC Barcelona. Hvilken skal du have? Del din kommentar i boksen herunder.