Bliv klar til at vinde guldet | Nike introducerer de nye Hypervenom Game of Gold!

09.04.2018

Skrevet af Zlatko

Gå ind på banen og vær klar til kampen om guldet. Jagt målet som var det en uendelig drøm. Vær angriberen som bliver legenden og vind guldet for dit hold! Nike er klar med de helt nye Hypervenom Game of Gold fodboldstøvler, som er lavet til sæson afslutningen. Angriberne bliver gjort klar til at afgøre sæsonen med disse stilrene støvler!

Vi bevæger os langsomt ind i det sidste kapitel af de hjemlige ligaer og pokalturneringer. Nogle ligaer er allerede afgjorte, hvor andre stadig er tætte i toppen. Dette betyder at de skarpeste angribere i spillet jagter enhver mulighed for, at kunne afgøre sæsonen og sikre guldet til deres hold. Nike har lavet en ny Hypervenom Game of Gold colourway, som sikrer at angriberne er klar til jagten på hædret. Lyder det som dig? Så er Hypervenom Game of Gold lavet lige netop til dig!

Når vi tænker på de skarpeste angribere, så er det spillere som Cavani, Icardi og Lewandowski, som fylder mest for tiden. Disse angribere, og nogle andre udvalgte Nike-atleter, kommer alle til at spille i Game of Gold fodboldstøvlerne i løbet af de sidste par uger af sæsonen. De kæmper alle stadig med om enten Liga titlen eller er med i ræset om Pokalturneringen. Men de er samtidige også nogle af spillets bedste angribere lige for tiden.

Hypervenom Game of Gold er lavet i en sort colourway, med nogle sprøde gulddetaljer. Gulddetaljerne kan blandt andet ses på snørebånden, Nike logoet, hælen og på Strike zonen. Gulddetaljerne vil påminde angriberne hvad de jagter, hver gang de har støvlerne på, og de vil forfølge nettet for at score målene! Den sidste del med at jagte nettet, er også noget der bliver vist frem på støvlen, da farverne og detaljerne fremhæver Strike zonen, og få det til at ligne et gyldent net.

Hypervenom Game of Gold er stadig den samme støvle som den forrige, den eneste forskel er blot den nye colourway. Overdelen er stadig lavet med strike og cut zonerne, hvilket er en multi-lag af Poron® skum. Skummet bliver enten hårdt når du sparker til bolden, eller blødt hvis du modtager bolden i lav fart, så du får et dæmpende og kontrollerende touch med bolden. Derudover, så er overdelen stadig 100% Flyknit. Dette giver en god fleksibilitet og en blødere støvle. Derudover bliver det også muligt at kunne lave det specielle loop lacing system. Knopsystemet er stadig en blanding af forskellige knopper, som gør det muligt for dig at vende rundt og skifte retningen nemmere. Noget der gør dig dødbringende i straffesparksfeltet. Man må heller ikke glemme Agility cuff versionen af Dynamic Fit Collaren, som stadig giver dig den støtte du skal bruge, når du skal lave hurtige retningsskift.

Alt peger i din retning, så du kan blive legenden der aldrig bliver glemt. Køb dine Game of Gold støvler og afgør sæsonen med vigtige mål, som sikrer dit hold trofæet og laver alt om til guldfest!

Find Hypervenom Game of Gold lige her, og forudbestil dem før de bliver udsolgt!