Det blevet tid til dagens julegavetilbud og i dag har vi sat prisen ned med hele 40% på alt Adidas Techfit. Det vil sige, at du kan erhverve dig sportsundertøj i allerhøjeste kvalitet til en fantastisk pris, uanset om det er til dig eller som gave.

De kolde vintertræninger står på lur og mange vil vurdere, at de allerede er over os. Derfor er det om at have udstyret i orden og her er sportsundertøj blandt det vigtigste.

Derfor har vi sat prisen ned med 40% på Adidas Techfit Baselayer, så du kan gardere dig mod kulden med alt fra tights, langærmede undertrøjer, tanktops, lange underbukser og meget mere.

Du kan se hele udvalget her, hvor du også kan få sportsundertøj i farver, der med garanti matcher dit spillersæt, så du ikke går imod fodboldreglerne om ikke at spillersættet med dit baselayer.

Husk, at tilbuddet kun gælder de næste 24 timer, så vil du gøre en fodboldnørd glad til jul, så er det nu du skal slå til. Kig derfor forbi vores store udvalg af Adidas Techfit og se om ikke der også skulle være noget til dig.

Vi er gået ind i den sidste uge med daglige julegavetilbud, så vil du gøre dig et kup, så er det nu du skal slå til. Står du og mangler noget baselayer? Eller kender du nogen, der gør? Hvad har du ellers på ønskelisten til jul? Del det gerne med os i kommentarfeltet lige nedenunder.