Det er blevet tid til dagens julegavetilbud og i dag kan du erhverve dig et par støvler til spotpris. Du kan nemlig spare helt op til 55% på nogle af de mest populære letvægtsstøvler på markedet fra henholdsvis Nike og Pelé Sports. Hvis du ønsker at gøre en fodboldinteresseret rigtig glad til jul, så er det nu, du skal slå til.

Vi har nemlig sat prisen markant ned og indtil i morgen kan du spare op til 55% på nogle fantastiske topstøvler. Det er Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort som du kan få med hele 55% besparelse og den koster derfor kun 799 kr.

Det er støvlen, som Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Neymar og mange, mange flere spiller i og det forstår man godt. Med en vægt på blot 185 gram er den blandt de letteste i klassen og foruden et fantastisk knopsystem og god komfort, så er det også én af de frækkeste i designet. Bestil dit par Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort lige her.

Vi har også halveret prisen på letvægtsstøvler fra Pelé Sports, som har taget markedet med storm. De har nemlig lanceret to letvægsstøvler, hvoraf den ene han en kængurulæderoverdel og den anden en mikrofiberoverdel.

Pelé Sports er den nye dreng i klassen, men siden de lancerede deres letvægtsstøvler, har de ikke set sig tilbage. Mikrofibermodellen vejer nemlig kun 170 gram og er blevet sammenlignet med den evigt populære Vapor III i komfort og fit.

Er du til noget mere naturligt, så fås den også i en udgave med læderoverdel. Den vejer kun 178 gram og kan prale af det samme revolutionerende knopsystem, der sidder på førnævnte mikrofibermodel; det træner nemlig musklerne i benene, når du løber og forebygger dermed skader.

Du finder Pelé Sports Trinity 3E SL Hvid/Rød her, som du kan spare 50% på de næste 24 timer. Det samme gælder Pelé Sports Trinity 3E K-skind Sort/Rød, der også har fået taget halvdelen af prisen.

Du finder ikke en bedre pris end her, så kender du en, der har ønsket sig et par topstøvler, men hvor prisen har været en hæmsko, så er det om at slå til nu. Skal du have dig et par? Eller kender du en der ønsker sit et? Hvad står der ellers på din ønskeseddel til jul? Del det med os i kommentarfeltet herunder.