Det er blevet tid til dagens julegavetilbud og givet, at det er ugens bedste dag, nemlig fredag, så kombinerer vi det med Fredagstilbuddet. Vi sætter nemlig prisen markant ned på både Macron-benskinner og fodboldstrømper, som du kan erhverve dig fra blot 29 kr.

Det første produkt vi skal over, er den enormt populære og lækre Macron Supreme Benskinne, der kombinerer lav vægt, med komfort og åndbarhed samt et friskt design. Det fås nemlig i tre flotte farvevarianter, så du kan vælge den, du synes, passer bedst til dig.

Materialet er utroligt fleksibelt og udskæringerne i materialet giver en god balance mellem beskyttelse, hvor det er mest nødvendigt og fleksibilitet, så den kan tilpasse sig benet uanset form. Dette gør, at denne Macron Supreme benskinne har et meget højere niveau af beskyttelse end andre skinner i dens vægtklasse, da den bøjer sig tæt rundt om skinnebenet.

Modellen er uden strømpe, og føles fuldstændigt som at spille uden skinner. Dette skyldes ikke bare, at den kun vejer 54 gram i en størrelse L, men også at den er lavet udelukkende i et fleksibelt, men stødabsorberende materiale i stedet for en hård skal, som benskinner normalt produceres med. Det stødabsorberende materiale føles som meget hårdt skum, og beskytter benet imponerende godt i forhold til andre letvægtsbenskinner. Den lækre benskinne kan du indtil i morgen erhverve dig for blot 99 kr. - du sparer 50%

Benskinnen i fås tre farvevarianter og du kan spare 50% på dem allesammen, så de kun skal koste dig 99 kr.

Hvis den sorte Macron Supreme benskinne har fanget din interesse, er det her du skal kigge - den koster ligeledes kun 99 kr.

Hvis du derimod føler, at det er den røde Macron Supreme benskinne der ser bedst ud, er det her du skal rette din opmærksomhed - den kan blive din for 99 kr. - det er halv pris.

Skulle du have lader dig friste af den cool, neon Macron Supreme benskinne, er det her du skal kigge - den skal blive din for 99 kr. - du sparer 50%.

Derudover smider vi også en række Macron Rayon Fodboldstrømper, så du kan blive gearet helt rigtigt til træning og kamp. De fås også i en hel masse farver, så du kan finde det par, der passer bedst til dit spillesæt. De koster kun 29 kr., så mangler du et par strømper, som du kan klippe i stykker til brug af Trusox eller Metasox, så finder du ikke et mere prisvenligt alternativ end her.

Der er lidt over en uge, til vi går ind i december, men indtil da kan du nyde godt af et dagligt julegavetilbud. I dag kan du til og med nyde godt af to, da det også er en del af Fredagstilbuddet. Skal du have et par skinner i sokken? Eller er det et par fodboldstrømper du mangler mest? Lad os høre, hvad der står på din ønskeliste i kommentarfeltet herunder.