Med en netop overstået omgang af flot Champions League-fodbold er det blevet tid til at rette vores opmærksomhed mod tabellen - ikke grupperne, men tværtimod tabellen over de mest scorende støvler indtil nu. En runde der startede i det målfattige hjørne, men det skal jeg ellers love for, at den kom efter. Se med her om din yndlingsstøvle er med i Top 5.

Nike Mercurial Vapor VIII havde revanche til gode fra sidste uge, hvor den nærmeste konkurrent Adidas F50 Adizero halede ind med en snert mere målgivende runde. Det skulle den vise sig at få, men også i denne instans kan der være tale om en Fair Play-fadæse, da de mange mål desværre involverer en vis Adriano fra Shaktar Donetsk.

Det var Adidas F50 Adizero, der kom bedst fra start, hvor FC Barcelona i Gruppe G skulle spille den tidlige kamp mod Spartak Moskva. Forrygende Lionel Messi skal knap nok røre bolden, før den går i mål og i kolde Rusland kunne vejrforholdene heller ikke holde argentineren fra fadet. Han satte to sikre mål ind og så yderligere til, da Dani Alves fuldendte et Adizero hattrick.

I gruppens anden kamp spillede Benfica sig nærmere kvartfinalerne, da de hentede en meget vigtig sejr over Celtic. Det var den tidligere Real Madrid-stopper Ezquiel Garay og nyindkøbte Ola John, der scorede målene og for skotterne var det grækeren Samaras, der bragte sig på tavlen.

Nike Mercurial Vapor VIII kom dog hurtigt efter det og det kom den desværre på baggrund af det danske hold, FC Nordsjælland. Brasilianske Adriano og Willian tegnede sig nemlig for 5 mål tilsammen i Parken og især et af dem vil vi nok diskutere det næste stykke tid - det var nemlig det ulideligt unfair mål, som førstnævnte ignorant scorede.

I samme gruppe tørnede Juventus og Chelsea sammen og det skulle vise sig at blive Roberto Di Matteos sidste kamp i front for London-holdet. Det blev da også til en syngende 3-0-lussing til Abramovich' mandskab, hvor målene kom fra fødderne af Sebastian Giovinco, Fabio Quagliarella og Arturo Vidal og dermed markede både Nike T90 Laser IV og Nike CTR360 Maestri III sig.

vi bliver for en stund i det italienske, da vi skal have hyldet rundens ubestridt bedste mål. Det leverede den franske charlatan Philippe Mexes for AC Milan, da han tæmmede bolden med brystet og overlegent saksede bolden på bedste Zlatan-manér ind bag en sagesløs keeper. Det var med til at sikre en 3-1-sejr over belgiske Anderlecht også til trods for at Mexes endnu ikke var trukket i den nye Adidas F50 Adizero.

Uden at fornærme nogen, kan det vidst godt siges, at Malaga har været dette års store overraskelse, der med flot spil og dertilhørende flotte resultater har sikret sig videre avancement i gruppe C. De delte i porten med Zenit St. Petersborg og kan sikre sig at gå videre som nr. 1 i gruppen med blot ét enkelt point.

Schalke 04 sikrede sig også videre avancement og det gjorde de via et tørt hug fra et par Adidas Predator LZ på fødderne af Christian Fuchs. 1-0-føringen holdt hele vejen hjem mod Olympiakos og det betød imidlertid også, at Klaas-Jan Huntelaar ikke kunne bygge videre på sin flotte målstime i CL med hans Nike T90 Laser IV, men det var der imidlertid en anden Bundesliga-angriber, der kunne.

Vi starter dog med en tidligere Bundesligaspiller, Lukas Podolski. Han skiftede i sommerens transfervindue til Arsenal og her har han for alvor fået gang i målscoringen. Han lukkede kampen mod Montpellier med en fornem first-timer i sine nye Adidas F50 Adizero Gul/Sort, hvilket også sendte Arsenal videre til finalerne.

Robert Lewandowski var nemlig på pletten for Borussia Dortmund og med to mål bragte han Nike T90 Laser IV's måltotal op på 3 for denne runde. Derudover var hans mål også med til at sende BVB videre som nr. 1 i kanonpuljen, da Ajax måtte sande et 4-1-nederlag i Amsterdam.

Gruppens anden kamp stod mellem Manchester City og Real Madrid, der delte i porten, selvom det længe så ud til, at de spanske mestre skulle løbe med sejren. Det ændrede et meget, meget billigt straffespark og efterfølgende rødt kort på, som Sergio Agüero udnyttede i sine nye Puma Evospeed 1 Grøn/Hvid/Blå.

Stort set alle støvler blev repræsenteret i denne runde og også det franske mærke Kipsta gjorde mærke på sig, da Gianni Bruno scorede i et sådant par støvler. Det blev dog Nike Mercurial Vapor VIII, der med 15 scoringer i denne runde beholder førertrøjen på med Adidas F50 Adizero (13 mål) lige i hælene.

Det betyder, at top 5 ser ud, som den gør på øverste billede og der er faktisk ingen ændringer i topstriden. Det ser også ud til, at en vinder skal findes mellem Vapor VIII og Adizero - overrasker det dig? Er der nogle støvler, du mener, har skuffet? Lad os i så fald høre om det i kommentarfeltet herunder.