Det er blevet tid til et nyt julegavetilbud og i dag vækker vi nostalgien til live. Du kan nemlig få en en rigtig lækker retrotrøje fra Hummel, der er magen til udebanetrøjen fra EM 92, hvor Danmark som bekendt løb med guldet. Den kan blive din til blot 49 kr. - du sparer altså helt vildte 83%.

Vi går ind i en ønskernes tid og var der nogle, der tilbage i 1992 ønskede sig EM-guld, så var det nok de færreste, der gav det ønske mange chancer. Intet desto mindre blev det en realitet, at Brian Laudrup, Kim Vilfort, John Faxe Jensen og resten af holdet løb med sejren i det svenske og det kan du nu mindes.

Du kan nemlig få en Hummel retrotrøje, der i kvalitet og design er fuldstændig magen til Danmark Udebanetrøje fra EM i 92, til blot 49 kr. - du sparer 83%.

Vi har en mistanke om, at enhver fodboldinteresseret ville sætte pris på et sådant stykke fodboldnostalgi i julesokken eller under træet d. 24 december. Nu får du så muligheden for at købe den i god tid og til en fantastisk pris. Skal du have en Danmark Udebanetrøje fra EM i 92 til kun 49 kr?

Slå til nu - tilbuddet gælder nemlig kun de næste 24 timer, så vil du gerne hente en besparelse på 83% og en fantastisk retrotrøje, så skal du ikke tøve. Ville du ikke blive glad for en sådan i din julesok? Ville det ikke være en måde at starte en adventskalender på? Lad os høre, hvad du ønsker dig til jul i kommentarfeltet herunder.