Vi har fået en ordentlig omgang Sells-handsker på lager og det synes vi, var en rigtig god mulighed for at lave nogle fantastiske tilbud. Vi har nemlig halveret prisen på størstedelen af Wrap sortimentet, så er du i markedet for en tophandske fra Sells, så er det nu du skal slå til, da der er 50% besparelse at hente.

De engelske målmandshandske specialister leverer handsker med markedets bedste og mest innovative materialer. Deres imponernede portefølje af professionelle målmænd udvikler sig konstant, men de kan allerede på nuværende tidspunkt prale af at have atleter i skikkelse af Kenneth Vermeer, Ben Foster, Asmir Begovic og naturlig også danske Anders Lindegaard på kontrakt.

Skal du matche nogle af verdens bedste målmænd på udstyret, så kig forbi vores store udvalg af Sells-handsker her, hvor du kan spare op til 50% på en masse topmodeller.

Udvalget er stort og Sells producerer handsker der passer til alle forhold og behov. Eksempelvis kan du overveje Sells Wrap Elite Aqua, der udmærker sig ved brug i våde forhold, hvor den imponerende latex ikke optager nær så meget vand som andre handsker ville gøre. Ellers spænder sortimentet vidt og går fra klassiske allround-handsker, til kunstgræs, varme forhold og meget meget mere.

Tjek hele udvalget ud her, hvor du lige nu kan spare op til 50% på udvalgte modeller.

Der er med sikkerhed mange, der har prøvet kræfter med Sells-handsker allerede, da Unisport Keeper Camp var sponsoreret af det engelske mærke og alle de deltagende fik uddelt et par Sells Wrap Elite Aqua og dens respons var meget positiv. Den model kan du lige nu spare 50% og den skal derfor kun stå dig i 324 kr.

Er der en anden handske, du har udset dig i det store udvalg, så kan du finde den lige her og så endda med 50% besparelse.

Mangler du et par træningshandsker til de kolde vintermåneder? Så kunne et par Sells Wrap Elite Supersoft 4 være et rigtig godt bud. Alternativt har flere professionelle målmænd valgt de røde Terrain modeller, som er udviklet til kunstgræs, og derfor holder i længere tid. Senest så man Andrey Dikan spille Champions League i Wrap Elite Terrain. Den er der lige nu 50% besparelse på. Er det i stedet et par super kamphandsker du er i markedet for, så skuffer Sells heller ikke her. Prøv eksempelvis Sells Wrap Elite Exosphere Nexus 4, der normalt koster 799 kr., men som du lige nu kan få til halv pris, altså 399.

Gør dig selv en tjeneste og klik forbi hele kollektionen her, hvor du med sikkerhed vil finde noget, der passer til dig.

Mange vil argumentere for, at en målmand er den vigtigste spiller på holdet, da der ikke er plads til fejltagelser. Derfor er det også vigtigt, at man ikke går ned på udstyret og derfor giver vi dig muligheden for at få dig et par tophandsker til en fantastisk pris. Hvilket par er din favorit? Skal du have dig et par? Lad os høre hvilke du har udset dig i kommentarfeltet herunder.