Det er blevet tid til dagens julegaveidé og i dag bevæger vi os en lille smule væk fra fodbolden og over i fritiden. For indtil i morgen klokken 10 kan du nemlig spare 25% på alle sneakers i vores Fodbold365-kollektion, så du kan få et par moderigtige sko under træet.

Der er 25% besparelse at hente på samtlige sneakers i vores Fodbold365-kollektion og der skulle være nok at vælge imellem. Det kunne være, at du var i markedet for et par lækre Nike Free? Eller du mere til Diadora? Eller er det noget helt tredje, der har fanget din opmærksomhed?

Uanset hvad, så er vi sikre på, at vi har et par sko, der vil falde i i din smag og det bedste er, at uanset, hvilket par du vælger, så sparer du 25% og det kan jo gøre en betydelig forskel. Du finder hele udvalget lige her, så du kan udvælge dig dit favoritpar.

Det betyder eksempelvis, at et par af de mange Nike Free , der normalt koster 999 kr., kommer helt ned på 749 kr. - så når nu prisen ikke er et problem, kan du i stedet bryde hovedet med, hvilken farve du bedst kan lide. Du finder dem allesammen lige her, men skynd dig at slå til, for tilbuddet gælder kun til i morgen kl. 10.

Vi kan ikke engang selv slå os fast på en favorit, for der er simpelthen for mange at vælge imellem. Lad os i stedet høre, hvilket par du hælder mest til. Er det et par Puma? Nike? Diadora? Lad os endelig høre hvilket par du ønsker dig mest i kommentarfeltet lige nedenunder.