Puma vil også være med til lanceringsfesten og i dag er klar med en helt ny farvevariant af deres powerstøvle. Det er Puma Powercat 1.12, der kan prale af et af de mest differentierede og alsidige kataloger af spillere, der dækker alt fra målmænd til angribere.

Puma Powercat 1.12 er efterhånden én af de eneste støvler på markedet, der fortsætter med at sætte sin lid til power. Det er dog ikke dens eneste force og det bevidner den alsidige portefølje, der blandt andre tæller Peter Crouch, Gianluigi Buffon, Bacary Sagna, Michael Carrick og naturligvis også Marco Reus. Det skyldes især den succesfulde kombination af høj komfort, naturligt og blødt touch og så naturligvis varemærket; power.

Du kan allerede forudbestille dit par Puma Powercat 1.12 Sort/Grøn her med en forventet levering i starten af februar 2013 - kun 1359 kr.

Powercat-kollektionen har endnu til gode at ramme ved siden af, hvad angår deres farvevarianter og vi vender igen en stor tommelfinger i vejret til Pumas designteam. Det er en støvle med et ganske atypisk look, der blandt andet kan prale af "The Leaping Cat" på ydersiden, såvel som indersiden, der alligevel formår at se klassiske, elegant og samtidig moderne ud. Vi er ikke bange for at sige det: Puma Powercat 1.12 Sort/Grøn/Hvid er et hit i vores bog.

Komforten er noget Puma vægter enormt højt og det flotte resultat er en kombination af flere ting. Først og fremmest er forfoden beklædt med en overdel af højkvalitetskængurulæder, der former sig efter foden og giver et fænomenalt fit fra første færd. Fra midterfoden tager en mikrofiberoverdel over og det har man valgt for at skabe optimal stabilitet for foden, men samtidig også for at holde vægten nede.

Præcision og power er de helt store fokusområder på Puma Powercat 1.12 og det kommer som følge af 3D Duo Power Shooting Technology, der sidder på vristen af støvlen. De små lameller er produceret i et termoplastisk materiale, der har to grader af hårdhed. Det giver den funktion, at det trækker sig lynhurtigt sammen, når du sparker til bolden og den ophobede energi frigives så når bolden slipper støvlen og dit skud får på den måde ekstra kraft.

Derudover har de små lameller, eller finner om man vil, også en en gribende effekt, der skaber bedre friktion mellem støvle og bold. Det er med til at give en øget kontrol over bolden og det er ikke helt tilfældigt, at man er gået den vej hos Puma. Fodboldspillet beror i nutiden meget på kontrol og den teknologi går midtbanespillere som Michael Carrick, Nigel de Jong og Cesc Fabregas allesammen glæde af.

De sparkeforbedrende egenskaber kommer igen i fokus omkring snørringen af støvlen. Her har man valgt en marginalt assymetrisk snørring, så du får en endnu større sparkeflade på indersiden af støvlen. Dermed får du et utrolig rent træf på bolden, men du får også et super touch, da det giver plads til mere af det superlækre og bløde kængurulæder, der fylder hele indersiden af støvlen og er du til det naturlige touch fra læder, så er det klart noget, du vil værdsætte.

Puma Powercat 1.12 startede som den nye dreng i klassen, men har efterhånden opbygget sig et imponerende rygte og et dertilhørende flot ensemble af professionelle fodboldspillere, der spiller i støvlerne. Listen af lang og tæller en række rutinerede herrer i skikkelse af Carrick, Buffon og De Jong, men også yngre spillere som Emmanuel Frimpong og Dortmunds Marco Reus.

Marco Reus udtaler selv om Puma Powercat 1.12: "Støvlen er en perfekt kombination af teknologi og komfort og den giver mig selvtilliden itil at præstere på banen. I stedet for at absorbere energien føler jeg, at den gør mine skud hårdere, hvilket er essentielt for at jeg kan score mål. Jeg har nu brugt Puma Powercat-støvler i en del år og jeg vil med glæde fortsætte med det i fremtiden."

På undersiden af støvlen har Puma brugt en fleksibel Pebax-ydersål, der følger fodens naturlige bevægelser og på den måde giver den bedste mulige komfort. Den har fået et knopsystem, der består af relativt smalle, bladede knopper, der giver optimal acceleration og greb i banen. Hvor kan kunne frygte, at det havde kompromiseret stabiliteten, har Puma også skænket den tanke en del tid og løst det.

På hælen er der nemlig ikke de fire typiske knopper, som man oftest ser, men tværtimod hele seks knopper. Det giver et meget stabilt grundlag og derudover har Puma Powercat 1.12 en meget bred læst, især omkring forfoden. Det vil sige, at du står meget stabilt på banen og chancerne for vrikke om eller lignende er derfor minimeret.

Du kan allerede forudbestille dit par Puma Powercat 1.12 Sort/Grøn her med en forventet levering i starten af februar 2013 - kun 1359 kr.

Der går ikke længe, før vi ser spillere som Giorgio Chiellini, Nemanja Vidic, Michael Carrick, Emmanuel Frimpong og naturligvis Marco Reus i Puma Powercat 1.12 Sort/Grøn/Hvid og ud fra de billeder her, glæder vi os allerede. Hvad synes du om den nye farvevariant? Er den et hit i din bog? Del gerne din kommentar i boksen herunder.