"Mercurial 360" | Nike præsenterer Mercurial Vapor 360 x Virgil Abloh Limited Edition

28.03.2018

Skrevet af Frederik

Hype-alarm! Nike og Virgil Abloh forkæler alle Nike-fans med en Limited Edition Mercurial fodboldstøvle. Nyd den vilde Nike Mercurial Vapor 360 x Virgil Abloh lige her.

I februar præsenterede Nike den nye og opdaterede Mercurial. Den nye generation hedder Mercurial 360, og tidligere denne måned lancerede Nike en limited edition version af Superfly i samarbejde med designer Kim Jones. Og der er uden tvivl sket en masse siden første Mercurial så dagens lys tilbage i 1998...

I dag har Nike lanceret en spritny colourway af Mercurial 360, der er designet af den hypede OFF-WHITE-designer, Virgil Abloh, som for nyligt også tog over som designer hos Lous Vuitton. Og det er ikke første gang, at Abloh og Nike stikker hovederne sammen. Sidste år præsenterede designeren i samarbejde med Nike kollektionen 'The Ten', der fik alle streetwear-elskere til at savle. Denne gang fokuserer Abloh dog på fodboldverdenen og Mercurial: Mød Mercurial Vapor 360 x Virgil Abloh!

Fortsættes nedenfor.

Umiddelbart ligner Mercurial Vapor 360 x Virgil Abloh fodboldstøvlen OFF-WHITE Mercurial VaporMax med dens orange farve, OFF-WHITE-logo, tekst og de små cirkler på overdelen. Med OFF-WHITEs signaturskrift står der på støvlen "KNIT" og "LOGO", mens Nikes egen "LIMITED EDITION"-tekst fremgår uden tungen på støvlen.

Og helt ærligt, den her støvle er simpelthen for ild - vi kan ikke vente med at se den på banen! Og ved I hvad? Nike og Abloh har teamet op med den franske superstjerne, Kylian Mbappé, som kommer til at spille i støvlen i en Superfly-version. Nike kommer kun til at sælge Mercurial Vapor 360 x Virgil Abloh i en Vapor-udgave, så den Superfly, Mbappé skal spille i, bliver den eneste, I kommer til at se!

Hvis man kigger på teknologierne bag støvlen, er pasformen stadig fundamentet i fart for Mercurial Vapor 360 x Virgil Abloh. Lige meget hvor innovativ et par fodboldstøvler er, så vil man gå på kompromis med fart, hvis pasformen ikke er rigtigt, og din fod vil glide rundt i støvlen. Dette er ikke et problem i de nye Mercurial 360 pga. 360-konstruktionen, som er skabt gennem en fremgang i Nike Flyknit-teknologien. Denne innovation klæber sig nærmest om din fod og eliminerer rummet mellem din fod og sålen.

Ligesom på den tidligere Mercurial 360 er greb gjort muligt med knopperne, som er præcist placeret på forfoden og hælen. Mindre hov og mere klo er Nikes inspiration og stammer fra de adrætte geparder, og fokus er på trækkraft i høj fart.

Mercurial 360 giver også et mere dæmpet touch til bolden, samtidig med at det kan kæmpe imod alle vejrelementer. Dette er gjort muligt igennem Nike All Conditions Control (ACC). Tidligere var ACC kun tilføjet til det færdige flyknit-produkt og skabte et tynd lag over produktet. Nu er ACC indlejret i selve garnet før strikningen, hvilket eliminerer det ekstra lag, uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Vil du have fingrene i et par Mercurial 360? Så tag quizzen og skriv dig op til støvlerne her!