Det er blevet tid til weekendens støvlespots og i den forgangne uge har støvleguderne været mere end almindeligt gavmilde. De har leveret hidtil usete farvevarianter, gamle favoritter, custom farvevarianter og meget, meget mere. Dem tager vi et kig på nu, så følg med og lad os endelig høre, hvis der er noget vi har overset.

Emmanuel Adebayor (Tottenham) - Adidas F50 Adizero Rød/Blå Vi starter i London, hvor togoleseren ikke blot er vendt tilbage fra sin skade i en ældre farvevariant af sine Adidas F50 Adizero, men hvor han også vendte tilbage mod sin gamle klub, Arsenal. Det startede ellers godt, da Adebayor kunne bringe Spurs foran, men den iltre angriber dummede sig kort efter, da han trak en tidlig badebillet som følge af en grim takling på kampens helt store oplevelse, Santi Cazorla.

Tom Huddlestone (Tottenham) - Nike Air Zoom Total90 Sort/Bronze Det ser ud til, at Fellaini har fået sig en seriøs afro-kandidat i skikkelse af Huddlestone og hans imponerende hårpragt. Historien lyder, at den bomstærke midtbanespiller ikke klipper sit hår, før han scorer igen og med hans støvlevalg er vi ikke i tvivl; det mål kommer snart. Han havde nemlig nappet et par ærkeklassiske Nike Air Zoom Total 90 i den råfede Sort/Bronze farvevariant og mon ikke han leverer et af hans varemærker snart; et langskudsmål af episke dimensioner.

Maynor Figueroa (Wigan) - Mizuno Wave Ignitus II Hvid/Rød/Sort Vi har tidligere haft fat i den honduranske fodboldspillere i vores støvlespots, for uge efter uge sætter han en tyk streg under, at han har en ganske veludviklet støvlegarderobe. Alt fra Adidas F50 Adizero til Nike T90 Laser III har fundet vej til hans fødder og da han med Wigan skulle en tur til Anfield og Liverpool var det med en japaner på fødderne. Til den kamp var et par Mizuno Wave Ignitus II foretrukket i en Hvid/Rød/Sort farvevariant og det valg kan vi ikke bifalde nok.

Franco di Santo (Wigan) - Adidas Adipower Predator Slime/Blå/Hvid Robin van Persie er ikke den eneste angriber i Premier League, der har en hang til Adidas Adipower Predator, for det har Wigans spanske frontløber også. Han har efterhånden spillet i sit par lige så længe som den hollanske skarpretter og også Di Santo har haft held med at finde vej til målet i denne sæson. Tre mål er det blevet til og det skulle gerne blive til mange flere, hvis ikke Wigan skal rodes ind i bundstriden, som det var tilfældet sidste år.

Luis Suarez (Liverpool) - Adidas F50 Adizero Hvid/Lime/Sort Den uruguyanske angriber har været flyvende for sit hold i denne sæson og mod Wigan scorede han sit 12. og 13. sæsonmål i alle turneringer. Det gjorde han med de samme Adidas F50 Adizero Hvid/Lime/Sort som han har holdt fast i længe, men nok også han står foran et skifte til den nyeste generation af Adidas' speedstøvle, når midtugen byder på europæisk fodbold. Så kan vi i øvrigt berette, at Suarez blev gjort selskab af sine holdkammerater, da han fejrede sine scoringer i denne uge, ulig hans mål mod Chelsea.

David Silva (Manchester City) - Adidas F50 Adizero Hvid/Lime/Sort Den spanske offensivstrateg nærmer sig den form, der gjorde ham til én af de mest frygtede i Premier Leagues forsvarskæder sidste sæson. Han ligner mere og mere det offensive omdrejningspunkt hos Manchester City. Da Aston Villa blev spillet baglæns ud af Etihad Stadium var det heller ingen overraskelse, at det var med både mål og assists fra hans Adidas F50 Adizero Hvid/Lime/Sort. Kan han lokkes ud af dem, når nu den nye generation er landet?

Gary Cahill (Chelsea) - Adidas Predator LZ Sort/Sølv/Neon Foruden Manchester United skuffede Chelsea også fælt i toppen af Premier League, da de også måtte sande et nederlag til West Bromwich Albion, der efter weekendens flotte sejr indtager en 4. plads, der giver adgang til Champions League-kvalifikationen. Vi havde dog et godt øje til Gary Cahill i midterforsvaret, hvis Adidas Predator LZ Sort/Sølv/Neon stod perfekt til Chelseas ret vilde 3. trøje.

Leighton Baines (Everton) - Adidas Predator LZ Sort/Sølv/Neon Cahill skulle nøde føle sig alene, så derfor tog landsholdsbacken også en tørn i hans Adidas Predator LZ Sort/Sølv/Neon, der ligeledes står knivskarpt til Evertons udebanesæt. Baines optager for tiden pladsen som venstre back på det engelske landshold og har her leveret fornemme præstationer. Han har tidligere været sat i forbindelse med et skifte væk fra Everton og til en større klub, hvor Manchester United har været nævnt som bejler. Og helt ærligt, hvem vil ikke have en mand med det navn, bakkenbarter og et veltrimmet overskæg?

Jake Howells (Luton Town) - Nike CTR360 Trequartista III Hvid/Orange Custom Dykker man lidt længere ned i de engelske divisioner er der næsten garanti for et lækkert støvlespot. Vi skulle da heller ikke snydes, da en kamp mellem Luton Town og Nuneaton Town generede dette elegante støvlevalg fra ovenstående Howells. Han har været inde og designe sig eget par Nike CTR360 Trequartista III på nettet i en Hvid/Orange farvevariant, der matcher klubbens trøjer perfekt.

Wilfried Zaha (Crystal Palace) - Nike Mercurial Vapor VIII I den næstbedste engelske række løber en ganske talentfuld herre rundt, der for godt en uge siden fik sin landsholdsdebut for England, de Zlatans nedlagde "The Three Lions". Ved den lejlighed spillede han i et par Nike Mercurial Vapor VIII Mørkegrøn/Neon og det var faktisk også det par han lagde fra land i da Derby ventede i The Championship. Ved 2. halvlegs start var det dog med et andet par på fødderne, nemlig de helt nye Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7.

Javier Paredes (Real Zaragoza) - Under Armour 10K Force Pro II Sølv/Lime Det amerikanske mærke har ikke den samme brøkdel af atleter på de europæiske baner, som Nike, Adidas og Puma kan prale af, men det gør derimod et spot af deres spændende støvler endnu bedre. Så da vi spottede Zaragoza-kaptajnen i et par 10K Force Pro II Sølv/Lime var vi lige ved at boble over af glæde. Eller... Vi high-fivede i hvert fald. Det er nemlig en meget, meget spændende støvle, som Jakob konkluderede i hans anmeldelse, så vi giver en stor tommelfinger opad herfra, for Paredes' støvlevalg.

Lionel Messi (FC Barcelona) - Adidas F50 Adizero Gul/Sort/Hvid Argentineren fortsætter sit vanvittige målorgie og med to mål mod Zaragoza rykkede han endnu tættere på Gerd Müllers vanvittige rekord. Han mangler nu blot tre mål for at overtage rekorden for flest mål scoret i et kalenderår. Det gjorde han naturligvis i den nyeste generation af Adidas F50 Adizero, som han i de seneste uger har spillet i helt eksklusivt, men det ser dog ud til, at det er ved at få sin ende.

Karim Benzema (Real Madrid) - Adidas F50 Adizero Sort/Grøn/Hvid Den franske skarpretter ser nemlig også ud til at have fået fingrene i et par, men i en farvevariant vi endnu ikke har stiftet bekendtskab med. Vi har nemlig i ugens løb kunne spotte en række Real Madrid- og Barcelona-spillere i et række farvevarianter, der endnu ikke er blevet offenliggjort officielt. En lancering må nok være lige op over og vi må sige, at vi glæder os uhyre meget til at se mere til den, for hvis Adidas F50 Adizero Sort/Grøn/Hvid fortsætter de målscorende tendenser, skal den nok blive populær.

Xavi (FC Barcelona) - Adidas Predator LZ Blå/Rød Vi kunne i midtugen også se billeder af midtbanegeneralen i en ny farvevariant af Adidas Predator LZ og det er til trods for, at Xavi har været meget stædig, hvad angår farvevarianter i indeværende sæson. Han har holdt fast i launch-farvevarianten modsat sine Predator-kollegaer, der alle er trukket i den Sorte/Sølv/Neon farvevariant. Skifter Xavi farvevariant, eller er han for glad for, at den Blå/Røde matcher hans Barcelona-sæt?

Bosko Jankovic (Genoa) - Adidas F50 Adizero Grøn/Sort Vi slutter af i den helt vilde ende, eller mere præcist i Serie A. Her spottede vi en meget, meget, meget koncentreret serber, der førte sig frem i et par Adizero, som indtil videre kun er kommet i en gul variant til Lionel Messi. Umiddelbart er kan vi konstatere, at støvlen hverken er gul eller bæres af Messi, så Jankovic har måske været lige tidligt ude med sin grønne støvle. Er der tale om en kommende farve?

Vi har holdt os indenfor Europas grænser, men det har også kastet rigelig med fantastiske spots af sig. Vi har noget svært ved at slå os fast på et favoritspot, men vi hælder nok lidt til de mystiske Adidas F50 Adizero i Grøn/Sort. Hvilket er din favorit? Har vi måske endda overset noget? Del din kommentar i boksen herunder.