Den klassiske støvlesilo Adidas Adipure 11Pro har også fået sig en opdatering, hvor to nye farvevarianter lander. Den lander i en henholdsvis hvid og sort farvevariant, så du frit kan vælge hvilket look du er mest til. Traditionen tro er detaljerne holdt på et minimum, men klasse fornægter sig som bekendt ikke.

Vil du have det forkromede overblik og se alle alle Adidas' mange nye farver, så besøg vores store Unleash-kampagneside lige her.

Vi byder velkommen til den 8. og 9. farvevariant i Adidas Adipure 11Pro's levetid og nok endnu engang manifesterer den tyske læderstøvle sig som en levende klassiker. Den efterhånden sagnomspåndne Adipure-kollektion er gået fra styrke til styrke og efter en hård landing for den seneste generation, 11Pro, har den rejst sig og etableret sig som ét af de mest elegante støvlevalg på markedet.

Du kan allerede forudbestille dit par Adidas Adipure 11Pro her med en forventet levering i starten af december - kun 1124 kr.

Det har den især på baggrund af den lækre læderoverdel, som i disse dage er ved at være en sjældenhed. På Adidas Adipure 11Pro gik man væk fra kængurulæder for i stedet at bruge det mere natur- og miljøvenlige tauruslæder. Det skal dog ikke tages som et negativt islæt, nej tværtimod har overdelen høstet roser for dets blødhed, touch og ikke mindst holdbarhed, da Taurus-læderet er overfladebehandlet på de mest kristiske støvler.

Adidas Adipure 11Pro har givet os adskillige lækre farvevarianter hen ad vejen og nu kan vi præsentere endnu to fuldtræffere. En Hvid/Rød/Sort farvevariant, der vil passe til et hvilket som helst spillersæt og som for alvor fremhæver støvlens elegance. Det samme kan sige om den Sort/Hvide/Gule farvevariant, der gør det endnu sværere at vælge, hvilken man synes bedst om. Hvilken er du mest til?

Holdbarheden bliver yderligere forstærket på snuden, hvor Adidas har belagt læderet med en DuraCoating, der forlænger dit par støvlers levetid markant. Dermed får du ikke bare en super elegant støvle, men også en støvle, der vil følge der i lang tid og er det ikke lige hvad man ønsker med et par læderstøvler? Det giver nemlig det naturlige overdelsmateriale den fornødne tid det kræver, at forme sig efter din fod og du vil derfor føle dig hjemme, hver gang du træder ned i dem.

På midterfoden erstattes læderet for en stund af mikrofiber, for at skabe stabilitet på et generelt ret kritisk område på fodboldstøvler. Det gavner ikke blot komforten, men du får faktisk også en ren og præcis sparkeflade på indersiden, såvel som ydersiden, der godt kan være med til at give dine afleveringer en smule mere stabilitet og pondus. På indersiden har man således også betrukket Adidas Adipure 11Pro med et ruskindslignende materiale, der giver et enormt behageligt fit.

Adidas har monteret den samme Sprintframe-ydersål på Adipure 11Pro, som vi kender fra F50 Adizero og Predator LZ. Det er med til at tilføre den ellers meget klassiske støvle noget modernitet og det er også meget til at holde vægten lidt nede. Den milimetertynde Sprintframe er kendt for sin store fleksibilitet, stabilitet og samtidig forbløffende lave vægt. Dog adskiller knopsystemet sig en lille smule, der er holdt mere i takt med støvlens gammeldags træk.

Der er nemlig blevet prioriteret et klassisk knopsystem bygget op omkring koniske knopper frem for de triangulære, vi kender fra Traxion 2.0. Det giver den velkendte komfort og stabilitet vi er vant til, alt imens vendinger klares let og elegant. Teknologi kunne den dog ikke blive foruden og Adidas Adipure 11Pro er naturligvis også miCoach-kompatibel, så du kan følge dine data fra kamp og træning; gennemsnitsfart, tophastighed, antal sprinter og meget, meget mere.

Du kan allerede forudbestille dit par Adidas Adipure 11Pro her med en forventet levering i starten af december - kun 1189 kr.

Der er blevet præsenteret noget til enhver smag i dag og nu lander der også noget til dem, der ønsker noget mere klassisk. Det er Adidas Adipure 11Pro, der igen slå fast, at den hører til blandt de mest elegante støvler på markedet. To farvevariant, én i overvejende sort og én i overvejende hvid. Hvilken kan du bedst lide? Lad os høre i kommentarfeltet herunder.